TYT Fizik Soru Bankası Önerisi

Rozenn

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba geçen sene fizikle barış 5 günlük tyt fizik kampıyla 345 soru bankasını çözdüm bu sene özcan aykınla ilerleyip iyi bir soru bankası çözmek istiyorum soru bankası önerileriniz nedir? fizik netlerim çok kötü değil bu sene tyt fizikte sanırım bir iki yanlışım çıktı ama konuların belli kısmına hakim değilim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba geçen sene fizikle barış 5 günlük tyt fizik kampıyla 345 soru bankasını çözdüm bu sene özcan aykınla ilerleyip iyi bir soru bankası çözmek istiyorum soru bankası önerileriniz nedir? fizik netlerim çok kötü değil bu sene tyt fizikte sanırım bir iki yanlışım çıktı ama konuların belli kısmına hakim değilim.
Konuların hepsini biliyorsan soru bankasında zaman kaybetmek yerine branş denemesi çöz. Seviyene göre bilgi sarmal normal ve yıldızlar yarışıyor al

tyt fen den 17 net yaptım sana diyeceğim tek soru bankası ultidir,ama zaten konuları biliyorsun tekrarını yap sadece deneme çöz bende mezuna kaldım ben soru bankası falan çözmicem

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tyt fen den 17 net yaptım sana diyeceğim tek soru bankası ultidir,ama zaten konuları biliyorsun tekrarını yap sadece deneme çöz bende mezuna kaldım ben soru bankası falan çözmicem
Dayı komiğine giden ne oldu söylede bizde gülelim

Son düzenleme:
345 çöz bir daha çöz

aynı bruce ve leenin dediği gibi aynı tekmeyi 1000 kere çalışan bireyin getireceği gazaptan çekimserlik duyma hissi tüm evrenin ortak bir noktasıdır

Gerek yok soru bankasina felan. Ben ayt fizigi 0 dan 32 gun calisma ile 10 a 1 tyt fizigi 5 e 2 yaptim tyt fizigi 2 gunde bitirdim. Temelim de yoktu. Fizikte 2 soruyu yapamama sebebim de optik ve dalgalara calismamamdi. Artik sayisal sorular gelmiyor mantikli calismaniz gerekiyor. Konuyu hizlica ogrenip brans atarsaniz cok iyi olur. Branş olarak da ben 3d çozmustum

tyt fizik olarak ozcan aykin alma. 3D veya 345 iyidir.

yani ozcan aykin kampi guzel ama denemeleri ayt kaciyor bu sene cok sovduk cozerken

Geri