Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,607
Arkadaşlar selam tyt fizik için soru bankası öneriniz nedir ayrıca video takip için özcan aykın izleyeceğim nasıldır sizce
Hocam aslında daha başlamadım çok az izledim 1-2 videosunu ama bana fena değil gibi geldi başka yt kanalı önerirsiniz açığımÖzcan Aykın'dan güzel verim alıyorsan izlemeye devam et. Fizik seviyen nedir?
vip fizik, altuğ güneş ve özcan aykın diyebilirim sana uyanı seç izle, tekrar sınava hazırlanacak olsam vip fizik ve altuğ güneşten izlerim(umarım hazırlanmam hafta sonu belli olacak, mezunum bide. )Arkadaşlar selam tyt fizik için soru bankası öneriniz nedir ayrıca video takip için özcan aykın izleyeceğim nasıldır sizce
Teşekkürler hocam vip devam edeceğimvip fizik, altuğ güneş ve özcan aykın diyebilirim sana uyanı seç izle, tekrar sınava hazırlanacak olsam vip fizik ve altuğ güneşten izlerim(umarım hazırlanmam hafta sonu belli olacak, mezunum bide. )
Hocam teşekkürler fakat ayriyeten biyoloji ve kimya içinde soru bankası önerileriniz var mı ben bo biyotik birde orbital düşündüm345 hocam hem öğretir hem sınava yakın soruları var, ben çoğu yayında 345 bilgi sarmal 3d gibi daha bilindik yayınları tercih ediyorum bu 3 kaynak piyasanın devleridir bana göre
Hocam hiç bir şey hatırlamıyorum fakat tyt kamp videoları ile orta zor soruları yaparım diyorumFizikte seviyeniz nedir theAhm3t nin saydiklari disinda egzersiz yayinlarini onerebilirim seviyesi 3D ile ayni
Fizikte: ÜçDörtBeşHocam hiç bir şey hatırlamıyorum fakat tyt kamp videoları ile orta zor soruları yaparım diyorum
Sıfırdan Okyanus 40 SeansArkadaşlar selam tyt fizik için soru bankası öneriniz nedir ayrıca video takip için özcan aykın izleyeceğim nasıldır sizce
ya söylediğim gibi biyolojide biyotiği baya öven vardı şahsen aldım ama hiç açıp çözmedim, kimya da aydın yayınlarını çok övüyorlar ama aydın basit değil biyotikte çok basit değil. Ben 345 ile geldim 345 ile giderim, 345 iyileştirir 3d mükemmelleştirirHocam teşekkürler fakat ayriyeten biyoloji ve kimya içinde soru bankası önerileriniz var mı ben bo biyotik birde orbital düşündüm