Tyt Ders notu/Soru Bankası kitap önerisi

fox1

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhabalar Öncelikle
Ben tyt'ye başlayacağım ama hangi kaynak nerden alacağımı pek bilmiyor hem o dersin ders notunu almak istiyorum hemde soru bankasını
Ders Notu için;
https://www.trendyol.com/kr-akademi...ot-p-36697641?boutiqueId=61&merchantId=116362
Bunu düşünüyorum nedeni ise lgs versiyonu var bana yardımcı olmuştu ama emin olmak için gene size sorayım dedim her dersten farklı kaynakda alabilirim o önemli değil
Soru Bankası ise 345 yayınları düşünüyorum
Sizin görüşünüzüde ele alıp öyle satın almak istiyorum
Her önerinize açığım şimdiden teşekkürler.

ben meslek okuyorum geçen sene temel matematik dersimiz vardı bu sene 8 9 saatlik matematik dersimiz var hoca bize kitap önerdi hatta sınıfça 2-3 kişi aldı birkaç kişi sipariş etti tahtadan açıp çözüyoruz sadece matematik bu güzel bir kitap konu anlatımıda var matematikle gram alakam yoktu asla beceremezdim zamanında ekok çözdüğüm için mutlu olmuştum çözdüm lan! diye bu kitap ve hocanında katkısı var tabii bana tekrardan matematiği sevdiriyor çözmeye başlıyorum fazla eksiğim var kapatmaya çalışacağım matematik için bunu önerebilirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak parkur yayınlarınında var hoca bize önermişti onuda aklında bulundurabilirsin ben bakmadım içeriğine bakma şansım olmadı ama bu kitap gerçekten güzel hoşuma gitti benim

Geri