Neler Yeni

Yazın tyt çalışacam soru bankası yt kanalı önerisi?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
@Sebastian Szymanski @Rulep
Hocam ben de yazın tyt çalışacağım dershane yok sadece akşamları ise gidecem. Günde kaç saat yeterli olur
Hocam sorularınızı cevaplıyorum ama bende halihazırda bu serüvenin içerisindeyim sadece deneyimlerimi aktarıyorum lütfen bir çok kişi ile danışın.
Yazın sadece tyt çalışacaksınız günde 2 saat mat 2 saat fen birde paragraf yeterli olacak ama verimli olması gerekiyor tytde konulsra fazla dalmayin denemeler ile ilerleyin. Yazdan sonra sadece ayt çalışın.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
dostum bana özelden yazar mısın kendi yazınki programımı musaıt olunca anlatayım

Rulep

80+ Gold
@Sebastian Szymanski @Rulep
Hocam ben de yazın tyt çalışacağım dershane yok sadece akşamları ise gidecem. Günde kaç saat yeterli olur
dershane olmaması çok iyi günde kaç saat yeterli bunu ben bilemem bunun kararını sen vereceksin ama ortalama 6-8 saati var ayrıyeten gideceğin işe ne kadar vakit ayıracaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Benim mezun 1 du bu sene dershane bana katmaktan çok aldı, bir iki hocanın hakkını yemicem biyolijici hâlâ ilgileniyor her öğrenciyle sınavdan sonrada arayacağını söyledi. Ama ne denemeleri iyi yapıyorlar (%95ı) ne de disiplini sağlıyorlar. Yani diyeceğim asla gidilmez. Benim derece yapmış bir arkadaşım o kadar söyledi bana gitme diye dinlemedim. Dershaneye vereceğin min 40k. 40k nin 5-6 bini YouTube hocalarının video ders defterlerine ver ve diğer kitaplara yazın hatta 1 ay içinde tyt bitir sonrasında dolap gibi yerlerde satılan Türkiye geneli kurumsal denemeleri satın al full ayt kas ben bu senede kaldım TYT konusunda iyiyim ama ayt çok kötü yazın bir yerlede çalışıp para biriktircem döndüğümde sadece ayt çalışacam evde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vakit konusuna gelecek olursak sene başında ben dershaneye gitmek istediğimde ailem yok dershaneden sıkıldım yo evde çalışacam diyemezsin dedj bana bunun için son güne kadar her derse gittim 2.dönemden sonra sınıfta neredeyse ben tek vardım dershanede toplam 40-50 kişi yoktu öyle düşünün. Ve o gelmeyen kişiler ayt sayesinde beni geçiyorlar tytde herkese fark atıyorum ama ayt işte napacaksın
Bende de temel pek yok hocam o yüzden yazıldım zaten sadece vakti nasıl değerlendiririm yani etüt 7-8 sürecek sonraki vakit evden ben Çalısicam bilmiyom bakalım öneriniz var mı şunu yap şunu yapma dediğiniz 0dan baslicqm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,047
Üyeler
160,341
Son üye
Bloodless
Top Bottom