Arama sonuçları: *

• Users: Slaxy
  • Order by date
  1. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

Tamam o zaman epeyde'de baya fark oluyo 4 katı örnekleme hızı var ama bitek TR de maono pd300x test videoları yok 1755327642 Bide zaten hg sonar ile gürültü engellemek için kullanacak
  2. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

Bide pd300x i XLR ile kullanmazsam A9 gibi performans verirmi?
  3. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

Bide neden A9 dan iyi olduğunu düşünüyorsun yani fakları neler
  4. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

İlerde kardeşime vereceğim için RGB li bi mikrofon istiyor ondan dolayı yoksa bende daha dinamik bi mikrofon alacaktım zaten 3-4 aya shure marka bu mikrofon alacağım ondan dolayı ama eğer gerçekten arada iyi bir fark varsa alabilirim
  5. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

fifine a9 almayı düşünüyorum bu fiyata hyperx quadcast 2 2.el yada a9 alabiliyorum 2.el de sorun çıkar diye direkt a9 a yöneldim kullanım amaca: yayın ve youtube videoları için kaliteli bir ses
  6. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

Mikrofon almak istiyorum ama kararsız kaldım ben fifine A6T almayı düşünüyordum ama bazı kişiler başka markaların 2.el olanlarını önermiş bu fiyatlara fifine'den daha kaliteli bir mikrofon varmıdır. Not:5k ya kadar çıkabilirim
  7. Slaxy

GTA 5 Playlist ekip kurmaya çalışıyorum

GTA 5 playlist oynamak için bir ekip kurmaya çalışıyorum ilerde samimi dost olursak yayın açmak için bir ekip kuracağım eğer playlist oyuyorsanız ve arkadaş gurubunuz yoksa bana Social dan istek atabilirsiniz veya isterseniz dm den instagram adresimi atabilirim Min Yaş:1 Max Yaş:17. Önemli olan...
  8. Slaxy

Samsung Tab s9 mı s10+ mı

bundan önce ipad kullanıyodum ama hem oyunda kasma donma oluyodu onu iade ettim ama arkadaşımdan aldığım s9+ baya iyiydi hem ekranı daha geniş hemde ipad gibi kasmıyodu ekran kaydında 1738292091 bide anlamadım s10+ s9+ dan ucuz nasıl oluyor
  9. Slaxy

Genelde oyun hatta nerdeyse hep oyun
  10. Slaxy

Tablet alacağım genelde oyun oynayacağım ama kararsız kaldım s9 8 gen 2 başarılı bir işlemci uzun süre idare eder ama s10+ mediatek dimensity 9300+ var ve ekranı büyüklüğü, 10090mah batarya gibi farklar var tek kafama takılan işlemcisi iyi mi? hiç mediatek işlemci kullanmadım sizce hangisini...
  11. Slaxy

Kardeşime tablet alacağım tablet önerisi.

telefonu var
  12. Slaxy

Kardeşime tablet alacağım tablet önerisi.

Kardeşim 1 aydır tablet diye yalvarıyordu bende baktım adam akıllı iyi iş görecek tabletler en a15-20k arası ben de samsung almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım benim baktığım tablet https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-tab-s9-wi-fi-sm-x710-gri-128-gb-11-tablet-p-745785527 bu ama...
  13. Slaxy

Antivirüs programı lazım

Bana Antivirüs programı lazım ama hangisi güvenilir veya iyidir bilmiyorum fiyatı pek önemli değil bana tam koruma sağlasın yeter önerebileceğiniz bi Antivirus programı varmı?
  14. Slaxy

Samsung Galaxy watch 6 wi-fi sorunu

Telefonumun internetin e bağlıyorum ama buradan çıkınca internetten çıkıyor nasıl çözücem bunu?
  15. Slaxy

Bisikletim için zincir yağı önerisi

Ben bisikletim için iyi bir zincir yağı almak istiyorum ama bulamıyorum fiyatı fark etmez kaliteli olsun sorun yok yardımcı olanlara teşekkürler.
  16. Slaxy

Ekran kartımdan tiz sesi geliyor

sanırım yok bende yolladım sıfır geldi bendede geliyo
  17. Slaxy

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

knk rgb modu nasıl değişiyor
  18. Slaxy

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

knk bu klavyenin rgb modları nasıl değişiyor
  19. Slaxy

Çözüldü✓ Aulayı bozdum, yardım?

900tl ye anca 4-5 adana yersin 1ay kullansam yeter