Neler Yeni

Samsung Tab s9 mı s10+ mı

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Tablet alacağım genelde oyun oynayacağım ama kararsız kaldım s9 8 gen 2 başarılı bir işlemci uzun süre idare eder ama s10+ mediatek dimensity 9300+ var ve ekranı büyüklüğü, 10090mah batarya gibi farklar var tek kafama takılan işlemcisi iyi mi? hiç mediatek işlemci kullanmadım sizce hangisini almalıyım

S9: 21k₺
S10+: 27k₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ÖMER FARUK TENK
işlemci avantajı için m çipli apple tercih edebilirsiniz. eğer samsung almak isterseniz oyun için snapdragon işlemciler onun için üretiliyor samsung kendi çiplerini genel anlamda güçlü olması için üretiyor oyun için sürekli devamlı oyun performansı verir mi belli olmaz bende tab s10ultra var oyun oynamıyorum ama normal kullanımda uzun süre başarılı performans veriyor

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci avantajı için m çipli apple tercih edebilirsiniz. eğer samsung almak isterseniz oyun için snapdragon işlemciler onun için üretiliyor samsung kendi çiplerini genel anlamda güçlü olması için üretiyor oyun için sürekli devamlı oyun performansı verir mi belli olmaz bende tab s10ultra var oyun oynamıyorum ama normal kullanımda uzun süre başarılı performans veriyor
bundan önce ipad kullanıyodum ama hem oyunda kasma donma oluyodu onu iade ettim ama arkadaşımdan aldığım s9+ baya iyiydi hem ekranı daha geniş hemde ipad gibi kasmıyodu ekran kaydında
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide anlamadım s10+ s9+ dan ucuz nasıl
oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,565
Üyeler
166,567
Son üye
Roy Otsutsuki