Arama sonuçları: *

1. Aitros

30k tablet önerisi samsung or ipad

peki s10 plus mu daha mantıklı yoksa s11 mi
  2. Aitros

30k tablet önerisi samsung or ipad

selamlar bütçe 30k tablet alıcağım genel anlamda dizi film izlemek ve okul için kullanıcam samsung tab s11 ile ipad m3 11 arasında kaldım ipad da yanında sanırım kalem gelmiyor hangisini almalıyım önerisi olan var mı
  3. Aitros

MB GAMİNG LED hatası

merhabalar lian li lancool 207 kasasını aldım anakartım jrgb desteklediğini söylemiştim anasayfasında rgb led şerit veya başka rgb renkleri hub ile kontrol edebilceğim söyleniyor en azından kendi sitelerinde öyle yazıyor Ezdiy 12V Rgb - 5V Argb Adapter - Pwm Hub aldığım hub bu ürün doğru...
  4. Aitros

3500-3000 arası kasa önerisi

3500-3000 tl arası içinde kontrolcüsü olan kasa önerebilir misiniz anakartımda jrgb olduğu için en azından kasada kontrolcü olsun istiyorum sabit renk yanıp değiştirmek için kasa önerirseniz sevinirim
  5. Aitros

Çözüldü✓ Msi kasa argb destekliyor mu

yardımcı olduğun için teşekkür ederim
  6. Aitros

anladım ama bu kasanın içinde zaten kontrolcü var diye hatırlıyorum şimdi redditte gördüm m100r modelinde argb kontrolcüsü varmış
  7. Aitros

yani bu kasayı aldığımda kasanın fanlarını kontrol edebiliyorum değil mi soğutucumla beraber
  8. Aitros

bu ne demek
  9. Aitros

merhabalar msi mag forge m100r kasasını alıcam fakat sizlere bir sorum var benim anakartım msi pro b650m-e ve işlemci soğutucumda [H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+120+SE+TL+alcam+kasa+da+fanlar+yazlmdan+kontrol+edebilir+miyim+bunu+renmek+istiyorum.']Thermalright Peerless Assassin 120 SE...
  10. Aitros

Harçlık avans sorunu

herkese selam 2 yıllık bölüm okuyorum bu yıl son senemdi harçlık avanstan harcama yapıyordum bugün kyk yattı ve harçlık avans tahsilatı yapıldı şimdi ben bu ay harçlık avanstan harcama yapamayacak mıyım mobil uygulamada harçlık avans tanımlı değildir yazıyor
  11. Aitros

Drop yiyorum sorunu nedir?

sadece lol ve valoda 250 90 fps arası sürekli ekran kasıyo işlemci derece 50 lerde
  12. Aitros

yaptım sadece driver ı yükledim hatta ama aynı değişmedi
  13. Aitros

iyi günler geçen gün ekran kartı alıcağımı söylemiştim rx 7600 sapphire pulse modelini aldım pişman değilim fakat lol ve valorantta 90 fps lere kadar düştüm ve sürekli drop yiyorum sürücüleri kurdum işlemci soğutmam da gayet iyi nedeni nedir ne yapmalıyım işlemcim i5 12400f
  14. Aitros

Rx 7600 bu fiyata alınır mı

teşekkür ederim :) 1745444355 teşekkür ederim kafama oturdu iyice
  15. Aitros

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  16. Aitros

kredi kartından alıcağım taksitle 2. el beni zor duruma sokabilir 1745443792 teşekkür ederim ama amd ekran kartları için sapphire ekran kartları en iyisi değil miydi ben mi yanlıs hatırlıyorum
  17. Aitros

herkese selamlar gtx 1650 kullanıcısıyım maddi durumum çokta iyi değil 4060 ile 7600 ekran kartları arasında kaldım ama rx 7600 ü 11k bandında bulabilirken 4060 18k civarı satılıyor 7600 ekran kartı alınır mı 1080p için...
  18. Aitros

argb destekleyen anakart ile rgb kasam argb yanar mı

ASUS PRIME H610M-K ARGB LGA1700 DDR5 5600MHZ M.2 HDMI ANAKART alıcağım kart bu benim kasanın fanları rgb kasaymıs argb fan alıcam 4 lü sanırım o zaman değişebiliyorum
  19. Aitros

teşekkür ederim
  20. Aitros

bunu alınca renk değişir mi yani
Geri