bunu alınca renk değişir mi yaniYanmaz ama çalışmaz. Bunu al.
Yükleniyor...
www.n11.com
Evet.bunu alınca renk değişir mi yani
Üstteki yanlış oldu o anakarta argb çıkışı ekliyor ve anakartını atsana olmalı bence.teşekkür ederim
ASUS PRIME H610M-K ARGB LGA1700 DDR5 5600MHZ M.2 HDMI ANAKART alıcağım kart bu benim kasanın fanları rgb kasaymıs argb fan alıcam 4 lü sanırım o zaman değişebiliyorumÜstteki yanlış oldu o anakarta argb çıkışı ekliyor ve anakartını atsana olmalı bence.
Anakart yazılımı ile tüm kasandaki fanları kontrol edebilirsin.ASUS PRIME H610M-K ARGB LGA1700 DDR5 5600MHZ M.2 HDMI ANAKART alıcağım kart bu benim kasanın fanları rgb kasaymıs argb fan alıcam 4 lü sanırım o zaman değişebiliyorum
aanakart desteklediği için argb çalışır. fanlar argb destekliyse sorun çıkmaziyi günler msi mag m100a kasam var argb desteklemiyor anakartım argb destekliyor argb desteklediği için kasada renk değişimi olur mu olmuyorsa kontrolcü ile değişebilir mi
anakartın driverini indirirsek ordan olur mu aynı kasa bende de var çünküaanakart desteklediği için argb çalışır. fanlar argb destekliyse sorun çıkmaz
yoksa kontrolcu alman lazım yoksa yazılımla falan olmazanakartın driverini indirirsek ordan olur mu aynı kasa bende de var çünkü
Edit: Benim anakartımda ARGB desteği yokmuş
anladım kontrolcü önerir misinizyoksa kontrolcu alman lazım yoksa yazılımla falan olmaz