Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım steamdaki beli başlı oyunlar çalışmıyor

rocket league busines tour gibi bir kaç oyun açılıyor fakat bağlanırken sorun çıkıyor rocket leauge de eror 67 busines ta iste bazı şeyler yanlış gidiyor diyor steamı yönetici olarak çalıştırdım ama bir şeye yaramadı
  2. Ö

Yardım 75hz e yükseltemedim

aoc 75hz monitör aldım şuan hdmı ile bağlı 6hz e den yüksek olmuyor 75 hz olması için hangi girişten bağlamam lazım
  3. Ö

0 kasa bilgisayara güç gitmiyor

iade edersem daha büyük kazık yiycem dolar 7,2 ben 6,5 ta aldım sistemi
  4. Ö

izledim zaten
  5. Ö

yılardır intel kualnıyorum hiç üzülmedim üzülene kadar amd almayacağım
  6. Ö

psu konusunda bir şey diyemem ama inteli işimi görür
  7. Ö

sorun nedir sence bozukmudur halledebilir miyim ?
  8. Ö

INTEL 9400F-ASUS DUAL-RX580-O8G-TUF H310M-PLUS GAMING-WD 1TB-CRUCIAL 8GB RAM
  9. Ö

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-asus-dual-rx580-o8g-tuf-h310m-plus-gaming-wd-1tb-crucial-8gb-ram.html
  10. Ö

Yardım Office365 kopyala-yapıştır hakkında

kopyala yapıştırı bilmiyorum ama ne kadar sürede yapıldığına dair bir eklenti olması lazım dosya açılma ve bitiş zamanı gibi
  11. Ö

vatadan yeni kasa aldım ama moniötör henüz gelmedi sadece güç kablosunu bağlayıp bakayım çalışıyor mu dedim ve çalışmıyor hiç bir şekilde kasada tık yok sorun ne olabilir (vatan kurduktan sonra test ediyor bozuk parça olasbilir mi)
  12. Ö

2 Klavye Arasında kaldım sizin tavsiyeniz nedir

arada 100tl fiyat farkı var denk klavyeler olduğuna emin misin
  13. Ö

Red switch mi blue switchmi

tamamen senin kişisel tercihin mesela ben discord kulanan briiyim ve blue switch karşıdakileri rahatsız ediyor veya gece geç saatlerde oyun oynuyorum ve yan odamda başka bir insan var onuda rahatsız ediyor benim tercihim sesiz olan red switch
  14. Ö

İncehesap pc toplama

incehesaptan aldığın ürünler garantili ve kulanmaya başladıktan sonra aldığın firamaların sorumluluğunda incehesabın değil alıdığın kasa toplanır test edilir sana gönderilir sen sadece ekran kartını takarsın oda basit bir işlem ayrıca free dos gelirse windowsu da senin kuraman gerek oda basit...
  15. Ö

Online Oyun İçin Yeterli midir?

2 duvar varsa ping değerinin stabil oalcağını sanmıyorum ama ping sornunu wtfast ile de çözmeyi deneyebilirsin
  16. Ö

Online Oyun İçin Yeterli midir?

modeme olan uzaklığına göre değişir
  17. Ö

win 10 pro en güncel iso dosyasını nasıl indirim

şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecek 1588773272 şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key...
  18. Ö

win 10 pro en güncel iso dosyasını nasıl indirim

yeni kasaya win 10 prokuramk içi usb hazırlıyorum en güncel iso odsayasının linkini atabilir misniz ?
  19. Ö

PC toplamak istiyorum fakat.

bu aralar tam bir vatan bilgisayalar fanboyu oldum ama oem sistemleri çok iyi bir bak itopya teknobiyotik gibi stok sorunu çekmiyor en geç 3 güne evinde ağrısız sızısız bir bak
Geri