İncehesap pc toplama

Reaksiyon skoru
9
Dostlar ben adana da oturuyorum incehesaptan pc sipariş etsem bana gelse incehesap ın kendi teknik serisi mi gelip kurar ve mesela bi arıza verse bozuk gelse bana adanada servisi yok nasıl yapılır iki sorumuda cevaplarsanız sevinirim lüftenn

Pc montajlanıp gönderiliyor herhangi bir arıza durumunda kargo ile geri gönderim yapabilirsiniz.

incehesaptan aldığın ürünler garantili ve kulanmaya başladıktan sonra aldığın firamaların sorumluluğunda incehesabın değil
alıdığın kasa toplanır test edilir sana gönderilir sen sadece ekran kartını takarsın oda basit bir işlem ayrıca free dos gelirse windowsu da senin kuraman gerek oda basit bir işlem usb bellek ve internet cafe veya varsa eski bir bilgisayarla halledersin

incehesaptan aldığın ürünler garantili ve kulanmaya başladıktan sonra aldığın firamaların sorumluluğunda incehesabın değil
alıdığın kasa toplanır test edilir sana gönderilir sen sadece ekran kartını takarsın oda basit bir işlem ayrıca free dos gelirse windowsu da senin kuraman gerek oda basit bir işlem usb bellek ve internet cafe veya varsa eski bir bilgisayarla halledersin
Artık win 10 deneme sürümü ile geliyor hazır sistemler. Freedos olayı kalktı.

Geri