Arama sonuçları: *

1. emre259

🔥İndirim Razer Kishi V2 Pro Controller 🔥2.516₺ (1 Yılın En Düşük Fiyatı )

Ben v2 pro aldım ama düz modeli ile 1000 TL varmış hocam. Ne diyorsunuz iptal edip onu mu alsam. Bu titreşim o kadar belirgin çoğu oyunda destekli mi düşünceleriniz nedir.
  2. emre259

LGA 1151 işlemci lazım?

İ5 9400 var elimde temiz, kutusuz. F değil yalnız düz 9400.
  3. emre259

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

İkinci el istiyorsan satayım. Eski bilgisayarımdan kalma bitane kule tipi soğutucu var rampage marka. (Yıl 2025)
  4. emre259

2. el rtx 3070 almak istiyorum ama minigden korkuyorum ne yapmam lazım

Mining yapılan kart az çok belli olur, ama miningten bu kadar korkmayın. Biz 3 kişi mining 3060 ti kartı kullanıyoruz. Birimiz 3 yıldır ben 6 ay olacak kullanalı. Yapılacak şeyler belli, termal macun kesinkez değişecek, blok ve fanlar toz kirden arındırılacak, ve devam. Herhangi bir performans...
  5. emre259

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Sayın EMRE T**** CoinTR Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş tarafından düzenlenen 2025-06-10 tarihli e-belgenizi görüntülemek için tıklayınız. e-Belge tutarı: : 7,31 TRY Böyle bir mail geldi ne ödemesi nereye ödenecek anlamadım
  6. emre259

VXE R1 Pro Max alınır mı?

Bende bide hp omen photon var çok ağır bir mouse sanki 1 kilo gibi geliyor değiştirince çok garip bir duygu hahah
  7. emre259

VXE R1 Pro Max alınır mı?

Bizde rival 3ten geçtik aynı modele, tekerleği dönmüyordu, tavsiye ederim bataryası baya gidiyor kuş gibi
  8. emre259

Maximum genç kart çıkarma

Gençkart gelecek.
  9. emre259

Saydı iki defa usdt/xrp paritesini son gün saymadı sadece. Eksik yatarsa temsilci ile görüşürüm
  10. emre259

6000 TL’ye Siyah Kasa Önerisi

Kullanıyorum tavsiye ederim. Xigmatek pano s
  11. emre259

3080 11k nasıl alınır mı? fiyatında bir sorun mu var

Alcan ekran kartını komple söküp detaylı temizlik yapcan macun yenilemesi ızgaraları vs.
  12. emre259

Motor güvenliği için her türlü tavsiye

Paraya kıyıcan işte kaçış yok ya da birden fazla şeyle donatıcan motor takip cihazları var mesela turuncu takip sistemi gibi onları da tercih edebilir.
  13. emre259

Sistem ram ekledikden sonra açılmıyor

Çıkar silgiliyle sil tekrar tak yerleri değiştir
  14. emre259

Yardım DİREKSİYON SINAVIM NE ZAMAN OLACAK?

Ben sınavdan 3 hafta sonra girdim direksiyona, alalı 1 hafta oldu, e devletten geçici belge ile kullanıyordum bugün ehliyet geldi. Darısı sana.
  15. emre259

Lenovo Legion R25F-30 240 Hz alınır mı?

6 aydır kullanıyoruz herhangi bir problemi yok, fiyatına göre muazzam
  16. emre259

Yardım 7k ya dell g2724d sipariş verdim sizce iptal etmelimiyim ?

Etmemelisin, al deneyimle kullan kutuyu açarken ve monitörü açıp kontrolü yapana kadar kesintisiz video çek. I fiyatlara başka alternatif yok zaten.
  17. emre259

Öneri 2000 TL'ye Kadar İYZİCO+PAROLAPARA Geçen Kampanyalı Klavye Önerisi

Dedragon k530 pro ve akko monsgeek fun 60 pro aldım. İkiside gayet iyi. Yazılım olarak akko önde. K530 tuşları daha tık tık iken akko çok daha yumuşak. Günün sonunda ikiside keyifli klavye. Tek beğenmediğim k530 kablosuzken 1dk da ışıklar kapanıyor akko 2 2.5 dk arası yanıyor.
  18. emre259

1080ti almak mantık lı mı? Daha iyisi, daha ucuza var mı?

6500e 3060ti satayım, asus tuf 8gb oc.
  19. emre259

Bilgisayardan 40 dolarlık işlem yaptım 2 saat oldu yansımadı sizde de öyle mi?
Geri