Öneri 2000 TL'ye Kadar İYZİCO+PAROLAPARA Geçen Kampanyalı Klavye Önerisi

ugurkrdmr

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
2000
Başlıkta bahsettiğim gibi "2000 TL'ye Kadar İYZİCO+PAROLAPARA Geçen Kampanyalı Klavye Önerisi" istiyorum. Bütçeyi max 200-300 aşabilirim mümkünse bütçe dahilinde olsun.
Mekanik olsun rgb şart değil rainbowa da okeyim.
TKL olmaması önceliğimdir ama fiyatı ve performansı uygunsa %75 vs. de olabilir (kesinlikle F tuşları ve yön tuşları olmalı)

aynısını 2 hafta olmadı alalı çok memnunum kampanyayla da bedavaya geldi

aynısını 2 hafta olmadı alalı çok memnunum kampanyayla da bedavaya geldi
pek bilinmedik bir marka o yüzden güvenemiyorum. Switchlerinde yay çınlama sesi vs. var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bi şey buldum hem bilek desteği var hem %100 red switch, ARGB si var (benim için önemsiz) ve sanırım uygulama üzerinden makrosu vs. var

Başlıkta bahsettiğim gibi "2000 TL'ye Kadar İYZİCO+PAROLAPARA Geçen Kampanyalı Klavye Önerisi" istiyorum. Bütçeyi max 200-300 aşabilirim mümkünse bütçe dahilinde olsun.
TKL olmaması önceliğimdir ama fiyatı ve performansı uygunsa %75 vs. de olabilir (kesinlikle F tuşları ve yön tuşları olmalı)
Dedragon k530 pro ve akko monsgeek fun 60 pro aldım. İkiside gayet iyi. Yazılım olarak akko önde. K530 tuşları daha tık tık iken akko çok daha yumuşak. Günün sonunda ikiside keyifli klavye. Tek beğenmediğim k530 kablosuzken 1dk da ışıklar kapanıyor akko 2 2.5 dk arası yanıyor.

GamingGen de akko marka yurtdışında popüler kaliteli klavyeler mevcut gerçekten parasını hak eden klavyeler var hele FPS oyunları oynuyorsan 8000hz +rappid trigger + hotswap bakmanı öneririm

Kral fun 60 max aldım ben 2300 e 670 liraya geldi

Kral fun 60 max aldım ben 2300 e 670 liraya geldi
bayram kampanyasıyla mı? nasıl 1600 lira cashback alabildin ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu güncel hala ihtiyacım var arkadaşlar.

Bildiğiniz başka bir kampanya varsa daha avantajlı olan onlardan da atabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri