Arama sonuçları: *

1. V

XAMPP Üzerinden Nasıl domain bağlanır

peki domain ve hosting 70 tl ye alacağım site varmı seni yordum kusura bakma
  2. V

XAMPP Üzerinden Nasıl domain bağlanır

Merhaba arkadaşlar bugün xampp üzerinden bir site türü bişey yaptım PHPmyadmin dende birkaç data var bunları nasıl domain ile site yapabilirim lütfen yardımcı olun
  3. V

M5stack Bruce Yazılımı Ve modülleri

Arkadaşlar geçen hafta baya bi bu cihazla ilgili videolar gördüm Ali express den almayı düşünüyorum yanında kızılötesi sensör ve rfıd modülü söylemek istiyorum içine bruce yazılımı yekleyeceğim size soracağım şey cihazla sinyal kopyalanabiliyormu gerçekten birde kart kopyalama mevzusu gerçekmi...
  4. V

mobilet bionik 52 çalışırmı

motor bionik değilmiş beldeyama flipper modeli 1996 karbüratörünün dışı pislik dolu baktım
  5. V

2006 altı diye biliyom
  6. V

bujiyi bilmem ama elektrik geliyor kabloya 1726773571 bujiyi yarın çıkarabilirsem kontrol etcem
  7. V

yani marş derken ayak marşı yanlış anlaşılmasın 1726773420 valla çalışırsa çok güzel olur be
  8. V

nasıl yani ben marş basdığımda (pedal yok) silindirin dönme sesi geliyor
  9. V

tamamdır deneyeceğim
  10. V

maalesef dışarıda durmuş ama motorun yanında bir sürü plastik plaka var onlar korumuştur diye düşünüyorum bide silindire ne olabilir ki
  11. V

bujinin ölmüş olma ihtimali varmı ben sadece bujiye takılan kablodaki elektriği kontrol ettim bujinin üzerindeki başlığı ilk çıkarışımda bujinin beyaz kısımlarında yağ damlacıkları vardı önceki sahibi bil yağlı kullanmış olsa gerek
  12. V

cevabın için çok teşekkür ederim gaz kolu takılma yapıyor ona nasıl bir çözüm bulabilirim teşekkürler
  13. V

Arkadaşlar merhaba öncelikle elimde bir bionik 52 var en az 7 8 sene önce çalıştrılmış deposunda pis benzin vardı onu temizledim benzin musluğunu çıkarıp temizledim daha benzin yok içinde karbüratör temizleteceğim ateşleme sistemini kontrol ettim bir sorun yok buji ve kayış değiştirmem gerekirmi...
Top Bottom