Arama sonuçları: *

1. Z

60K bütçeyi geçmeyecek 5070 li sistem önerisi

Öneriler için teşekkürler ıtopya ve İncehesap da yer alan sistemleri nasıl buluyorsunuz acaba o sitelerden tavsiye sistem olabilir mi
  2. Z

60K bütçeyi geçmeyecek 5070 li sistem önerisi

Selamlar, 60 k bütçem var 5070 li sistem önerir misiniz taksit yapan site de olursa harika olur
  3. Z

İnce hesapda bulunan ön hazır sistem

Selamın aleyküm bu sistemi almayı düşünüyorum sizce değer mi
  4. Z

Bu sistem almaya değer mi

Selamın aleyküm arkadaşlar, Bu sistem sizce almaua değer mi her türlü oyunu kaldırır mı
  5. Z

Bütçeye göre sistem önerisi (Kasa+monitör maks 50k bütçe)

Selamın aleyküm, Maksimum kasa+monitör dahil 50k bütçem var her oyunu açabilecek güzel bir sistem önerir misiniz örnek oyunlar:Valorant,cs,pugb,gta 5 ,euro track vs
  6. Z

400-500 Arası Otomatik Araç Önerisi

Enes hocam evet şart Kocaelide yaşıyorum evet biraz trafik oluyor ama aracı uzun süre kullanmayacağım max 1 sene sonra satacağım
  7. Z

Tamamdır hocam teşekkürler + olarak km max kaç olmalı boya tramere vs çok takılmalı mıyım
  8. Z

Herkese selamlar, bütçem 400 bin 100 bin kredi çekeceğim 400-500 arası otomatik araç almayı düşünüyorum ama araçlardan hiç anlamıyorum bana önerebileceğiniz araçlar ve modeller var ise yardımcı olur musunuz mümkünse araç kutu gibi olmasın boyum 188 cm ona göre ayak boyu önemli benim için
  9. Z

BLUEETOOTH KULAKLIK GÖZÜKMÜYOR

Ayarlar kısmında cihaz ekle sekmesi altında aradığında çıkması lazım 1731936617
  10. Z

İnternet Alt Yapı Olmaması

Selamlar, Oturduğum bina da İnternet alt yapısı bulunmamakta,Alt yapı başvurusu yaptırınca sonuçlanması ve alt yapı için çalışma işlemleri 3-5 yılı bulabiliyormuş En hızlı kısa sürede nasıl İnternet alt yapısı sağlayabilirim acaba bu durumu yaşayıp çözüme kavuşturan varsa yardımcı olablir mi...
  11. Z

Yeni aldığım bilgisayar birden kapanıyor

Parçalar tam oturmadı muhtemelen ondan dolayı hepsini tekrar yerine oturtmayı dene
  12. Z

AMD R5 7500 F - RTX 4070 - EKRAN KARTLI VE İŞLEMCİLİ SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Asus Prime e ait ekran kartını diyorsun değil mi + olarak Kasımı mı beklesem diye de düşünüyorum
  13. Z

AMD R5 7500 F - RTX 4070 - EKRAN KARTLI VE İŞLEMCİLİ SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Herkese merhaba, Vatan bilgisayar da olan bu sistemi almaya karar verdim sizce darboğaz durumu vs olur mu oyunlarda yüksek FPS verir mi Ram i 2*16 yapacağım Kasayı THERMALTAKE olarak alacağım görüşlerinizi merak ediyorum...
  14. Z

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4070 Super sistem 36.999 TL 🔥🔥

Ben şahsen alıcam dayanamam 2 ay
  15. Z

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4070 Super sistem 36.999 TL 🔥🔥

Kaç ram slotu mevcut acaba 2x8 hali hazırda geliyor + olarak 16 ram alsak takabilir miyiz slot müsade eder mi? 1727184027 Şimdi mi alsak acaba kasım da daha uygun fiyata bulabilir miyiz?
  16. Z

4060 Tİ li DDR5 li sistem topladım sizce F/P mı?

Bu sistem den bahsediyoruz değil mi? Ama bu ddr4 benim istediğim DDR 5 li https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4070-12gb-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html
  17. Z

Mesajları komple okudum en mantıklı sistem bu mu acaba
  18. Z

Amacım Valorant,Cs go , Pubg Tarzı oyunlarda yüksek fps almak low ayarlarda 300 üstü verir mi ve yüksek ayarlarda her oyunda 100 fps üstü verir mi? Tavsiyelerinize ve önerilenize ihtiyacım var güzel bir kasa almak istiyorum bütçem maksimum 40 bin TL...
  19. Z

Asus 4600 Tİ ekran kartlı bu toplama kasa nasıl?

Bu nasıl acaba https://www.itopya.com/kuark-torx-intel-core-i5-13400f-msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16g-oc-16gb-16gb-ddr5-_h26875
Geri