400-500 Arası Otomatik Araç Önerisi

zakkaros

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
400000
Herkese selamlar, bütçem 400 bin 100 bin kredi çekeceğim 400-500 arası otomatik araç almayı düşünüyorum ama araçlardan hiç anlamıyorum bana önerebileceğiniz araçlar ve modeller var ise yardımcı olur musunuz mümkünse araç kutu gibi olmasın boyum 188 cm ona göre ayak boyu önemli benim için

Toyota corolla bakabilirsin,
Renault grubuna bakabilirsin,
Kia grubuna bakabilirsin.
Sorunsuz arabalar ama arabayı alırken iyi baktırman lazım. Kurumsal bir expertize sok iyice incelet.

Toyota corolla bakabilirsin,
Renault grubuna bakabilirsin,
Kia grubuna bakabilirsin.
Sorunsuz arabalar ama arabayı alırken iyi baktırman lazım. Kurumsal bir expertize sok iyice incelet.
Tamamdır hocam teşekkürler + olarak km max kaç olmalı boya tramere vs çok takılmalı mıyım

Hocam otomatik şart mı. O bütçede 15 yaşından küçük otomatik araç bulamazsınız. 2010 öncesi otomatik şanzımanlarda genel anlamda sorunlu. Trafiği yoğun yerde yaşıyorsanız önermem

Enes hocam evet şart Kocaelide yaşıyorum evet biraz trafik oluyor ama aracı uzun süre kullanmayacağım max 1 sene sonra satacağım

1.4 polo ve ibizalara bakabilirsiniz tek eksiği biraz yakarlar.
6 ileri 1.4 polo çok daha verimli olur

Bence de ceed otomatik mantıklı biraz pahalı ama sorunsuzdur. Veya accent era kia rio felan
aslında bu ceed en mantıkısızı bunun bir üst kasası çok mantıklı ve bana çok yakışlıklı geliyor.arkadaşın aklına fikir olsun diye attım bu kasa ceed banada çok tipsiz geliyor ama ölümsüz bir araba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,769
Üyeler
184,682
Son üye
exudes1
Geri