Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

500-600K Arası Otomatik Araç Önerisi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
Bütçe
600000
Merhaba, 500 600k arasına otomatik hatchback araç bakıyorum opel corsa ve astra baktım şu anlık km si 150000 altında değişen parça olmayan araç tercihim aslında aklımda corsa,astra,i20 ve clio var pek anlamıyorum hangisi daha çok sorun çıkartır ya da sorunlu yardımlarınızı bekliyorum

crabman

80+ Bronze
clio çabuk satılır falan ama bu bütçede otomatik, değişensiz gibi filtrelemelerden sonra geriye baştan aşağı boyalı arabalar kalıyor clioda. bu seçenekler arasından corsa ve clio ikilisinden biri tercihim olurdu.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
clio çabuk satılır falan ama bu bütçede otomatik, değişensiz gibi filtrelemelerden sonra geriye baştan aşağı boyalı arabalar kalıyor clioda. bu seçenekler arasından corsa ve clio ikilisinden biri tercihim olurdu.
aslında 2015 ve üstü bakıyordum fakat fiyatlar artmış sanırım 650 ye kadar baktım da bulamadım 2015 üstü değişensiz km si düşük güzel araç

crabman

80+ Bronze
aslında 2015 ve üstü bakıyordum fakat fiyatlar artmış sanırım 650 ye kadar baktım da bulamadım 2015 üstü değişensiz km si düşük güzel araç
bu bütçede maalesef 2015 üstü değişensiz 150k km altında ve otomatik araç bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,547
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crabman

80+ Bronze
teşekkür ederim i20 falan peki önerir misiniz onun arkası daha geniş duruyor biraz geniş istiyordum da polo dar gibi duruyor sanki
yeni olsun istiyorsanız i20 alabilirsiniz bu bütçede 2015-2016 polo bulunur. fakat i20 ile polo karşılaştırılacak kalitede değil. zaten burda polo nun en dolusundan bahsediyoruz. comfortline paketinden farklarını şöyle sıralayayım:
Dijital Klima/klimatronik
Daha büyük multimedya ekranı
16 jant (ve daha hoş)
Yağmur/far sensörü
ön arka park sensörü
arka camlar filmli
sürücü ve yolcu için yan hava yastıkları (merkezi hava yastığı var mı emin değilim)
otomatik kararan dikiz aynası
yorgunluk tespit sistemi
hız sabitleyici
kapı eşiğinde ve ön çamurluklarda lounge yazısı (özellik değil ama söylemek istedim)
statik dönüş farı
bluetooth
eve geliş gidiş özelliği
yokuş kalkış desteği (comfortline da da olabilir bu)
çoklu çarpışma önleyici (buda olabilir comfortline da)

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
yeni olsun istiyorsanız i20 alabilirsiniz bu bütçede 2015-2016 polo bulunur. fakat i20 ile polo karşılaştırılacak kalitede değil. zaten burda polo nun en dolusundan bahsediyoruz. comfortline paketinden farklarını şöyle sıralayayım:
Dijital Klima/klimatronik
Daha büyük multimedya ekranı
16 jant (ve daha hoş)
Yağmur/far sensörü
ön arka park sensörü
arka camlar filmli
sürücü ve yolcu için yan hava yastıkları (merkezi hava yastığı var mı emin değilim)
otomatik kararan dikiz aynası
yorgunluk tespit sistemi
hız sabitleyici
kapı eşiğinde ve ön çamurluklarda lounge yazısı (özellik değil ama söylemek istedim)
statik dönüş farı
bluetooth
eve geliş gidiş özelliği
yokuş kalkış desteği (comfortline da da olabilir bu)
çoklu çarpışma önleyici (buda olabilir comfortline da)
baya fark varmış ben de maks 700 çıkar fazlası çıkmaz duruyor hocam başka modellere bakayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,922
Üyeler
172,575
Son üye
balevso