Arama sonuçları: *

1. K

Snapchat cihaz yasağı

Hangi güne kadar ban yemişim?
  2. K

Snapchat cihaz yasağı

Arkadaşlar merhaba. Snapchatte normal hesabımdan farklı olarak 2-3 tane fake hesap açtıktan sonra cihaz banı yedim. (Ss06 kodlu). Diğer telefonlardan ve webden giriş sağlayabiliyorum ama kendi telefonumdan cihaz yasağı uyarısı veriyor. Çözümü var mıdır bunun?
  3. K

Snapchat cihaz yasağı

2-3 tane fake hesap açtım. Arkadaş sınırına ulaştım sonra cihaz banı uyarısı verdi
  4. K

Snapchat cihaz yasağı

Denedim cihaz banı olduğu için açılmadı. Bazıları 8 ay falan sürüyo diyodu çözümü var mıdır bu problemin?
  5. K

Snapchat cihaz yasağı

Merhaba iyi akşamlar. Snapchatten cihaz banı yedim. Hesabıma sadece başka bir cihazdan ya da web’den giriş sağlayabiliyorum. Kendi telefonumdaki snapchat uygulaması üzerinden ss06 cihaz yasaklandı hatası alıyorum. Çözümü nedir bu problemin?
  6. K

Instagram şifre yanlış hatası

Çözdüm arkadaşlar. Instagram uygulamasından şifreyi e posta ile değiştir diyin. 2 kere yeni şifre girme ekranı gelecek yeni şifreyi uygulama üzerinden girdikten sonra hesaba direkt giriş sağlıyorsunuz uygulamadan
  7. K

Başka cihazda giriş yapabiliyorum. Chrome’da safaride giriş yapabiliyorum. Sadece kendi telefonumdaki instagram uygulamasında giriş yapamıyorum
  8. K

31 ağustostan beri böyle malesef. Her yolu denedim ama olmadı. Cihaz banı yedim büyük ihtimal. Eski sew’yi takip için fake hesap açtım 2-3 tane sonra hesabınız askıya alındı vs dedi 2 kere. Ondan sonra her yolu denedim ama instagram uygulamasından giriş yapamadım. Bu cihaz banının süresi ne...
  9. K

Tekrar denedim şimdi daha önce kullanmadığın bir şifre kullan diyor. Şifreyi değiştirdiğimde yine girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Facebook ile giriş kısmı olsa gireceğim ama facebook ile giriş ekranı yok uygulamada
  10. K

Yaptım. Girdiğin şifre eskisiyle aynı olamaz diyor. Farklı bir şifreyle değiştirdim ama yine şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girişte sorun yok
  11. K

Merhaba arkadaşlar. Instagram uygulamadan giriş yapmaya çalıştığımda girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girdiğimde herhangi bir sorun olmadı. Uygulamada şifreyi unuttum vs her şeyi denedim ama yine de girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Instagram müşteri hizmetlerine mail attım (...
Top Bottom