Neler Yeni

Instagram şifre yanlış hatası

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
Merhaba arkadaşlar. Instagram uygulamadan giriş yapmaya çalıştığımda girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girdiğimde herhangi bir sorun olmadı. Uygulamada şifreyi unuttum vs her şeyi denedim ama yine de girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Instagram müşteri hizmetlerine mail attım ( [email protected], [email protected], [email protected]) ama geri dönüş olmadı. Instagram uygulamasından hesaba giriş sorununu nasıl çözebilirim?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şifreyi yenile ve kullandığın şifre ne ise onu gir tekrardan.

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifreyi yenile ve kullandığın şifre ne ise onu gir tekrardan.
Yaptım. Girdiğin şifre eskisiyle aynı olamaz diyor. Farklı bir şifreyle değiştirdim ama yine şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girişte sorun yok

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaptım. Girdiğin şifre eskisiyle aynı olamaz diyor. Farklı bir şifreyle değiştirdim ama yine şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girişte sorun yok
Bugün aynı sorunu yaşadım bu şekilde çözmüştüm

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
Bugün aynı sorunu yaşadım bu şekilde çözmüştüm
Tekrar denedim şimdi daha önce kullanmadığın bir şifre kullan diyor. Şifreyi değiştirdiğimde yine girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Facebook ile giriş kısmı olsa gireceğim ama facebook ile giriş ekranı yok uygulamada

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tekrar denedim şimdi daha önce kullanmadığın bir şifre kullan diyor. Şifreyi değiştirdiğimde yine girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Facebook ile giriş kısmı olsa gireceğim ama facebook ile giriş ekranı yok uygulamada
Yarın birgün düzelir belki

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
Yarın birgün düzelir belki
31 ağustostan beri böyle malesef. Her yolu denedim ama olmadı. Cihaz banı yedim büyük ihtimal. Eski sew’yi takip için fake hesap açtım 2-3 tane sonra hesabınız askıya alındı vs dedi 2 kere. Ondan sonra her yolu denedim ama instagram uygulamasından giriş yapamadım. Bu cihaz banının süresi ne kadar acaba? Bazıları 8-10 ay diyor

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
31 ağustostan beri böyle malesef. Her yolu denedim ama olmadı. Cihaz banı yedim büyük ihtimal. Eski sew’yi takip için fake hesap açtım 2-3 tane sonra hesabınız askıya alındı vs dedi 2 kere. Ondan sonra her yolu denedim ama instagram uygulamasından giriş yapamadım. Bu cihaz banının süresi ne kadar acaba? Bazıları 8-10 ay diyor
Bilmiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka cihazda deneyin birde

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
Bilmiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka cihazda deneyin birde
Başka cihazda giriş yapabiliyorum. Chrome’da safaride giriş yapabiliyorum. Sadece kendi telefonumdaki instagram uygulamasında giriş yapamıyorum

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
Merhaba arkadaşlar. Instagram uygulamadan giriş yapmaya çalıştığımda girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girdiğimde herhangi bir sorun olmadı. Uygulamada şifreyi unuttum vs her şeyi denedim ama yine de girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Instagram müşteri hizmetlerine mail attım ( [email protected], [email protected], [email protected]) ama geri dönüş olmadı. Instagram uygulamasından hesaba giriş sorununu nasıl çözebilirim. Not: çözdüm arkadaşlar. Instagram uygulamasından şifre yenile diyorsunuz. E posta ile şifre yenileye tıklayın. Şifre yenileme ekranından yeni şifre yazan yerin 2 tane olduğu bir bölme açılacak oradan şifreyi uygulama üzerinden yenilediğinizde otomatik uygulamada giriş sağlıyorsunuz

Krdysps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carabelli
Merhaba arkadaşlar. Instagram uygulamadan giriş yapmaya çalıştığımda girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girdiğimde herhangi bir sorun olmadı. Uygulamada şifreyi unuttum vs her şeyi denedim ama yine de girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Instagram müşteri hizmetlerine mail attım ( [email protected], [email protected], [email protected]) ama geri dönüş olmadı. Instagram uygulamasından hesaba giriş sorununu nasıl çözebilirim?
Çözdüm arkadaşlar. Instagram uygulamasından şifreyi e posta ile değiştir diyin. 2 kere yeni şifre girme ekranı gelecek yeni şifreyi uygulama üzerinden girdikten sonra hesaba direkt giriş sağlıyorsunuz uygulamadan

Top Bottom