Arama sonuçları: *

1. A

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Evet hocam aynıları
  2. A

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Hocam aynı klavyeye ve aynı mouse sahip biri olarak 1 aylık deneyime bağlı olarak 2sinide öneririm kesinlikle klavyeye ayrı bir parantez açmak istiyorum kasası alüminyum çok sağlam bilek desteği çok rahat kalitesi tartışılmaz alırsan pişman olmicagin ikili olur 1737732298 Ayrıca kulaklık olarak...
  3. A

Amd ryzen 5 5600 ve rtx 4060 lı sistem nasıl?

Anakart, ram, işlemci
  4. A

Amd ryzen 5 5600 ve rtx 4060 lı sistem nasıl?

Bu fiyat bandına ddr5 güzel sistem toplarsınız hocam
  5. A

Yardım Astra J Gaz Verince Üfleme Sesi ve Çekiş Düşüklüğü

Hocam ben psikolojimi bozdum sonunda sattım arabayı satmadan önce kaputta ki bütün kabloları değiştirdim termostatı su haznesini aklıma gelmeyen bir çok şeyi değiştirdim fakat yine su eksiltme problemini çözemedim en sonunda pes ettim
  6. A

Yardım Astra J Gaz Verince Üfleme Sesi ve Çekiş Düşüklüğü

Hocam Astra j bende de vardı eskiden kronik sorunları bitmeyen bir araba maalesef aynı sorunlar benim arabada da vardı ilk conta yaktığında termostatı ve motor su deposunu patlatmıştı su kaciriyirdu biz fark edemedik motor o yüzden yeniden conta yakicakti az kalsın belki duman problemi dediğim...
  7. A

Çözüldü✓ Işlemcim çok ısınıyor

O işlemci için en kötü hava soğutucu şart hocam stok soğutucu bir işe yaramıyor gördüğün ısı değerleri çok normal
  8. A

Öneri Numlock klavye önerisi

Aynısını kullanıyorum mükemmel bir klavye
  9. A

VATAN BİLGİSAYARI SİSTEM ALINIR MI

Gamegarajın sitesinede bakmanı öneririm sistemler bir tık pahalı fakat 6 ay vade farksız taksit yapıyor Kuveyt Türk varsa 12 ay vade farksız yapıyor veyahut sabrederim dersen kaliteli parçalarla tek tek toplaman daha iyi olur sanki yine de siz bilirsiniz hocam
  10. A

🔥İndirim GameGaraj karne kampanyası yapmışş

Bu fiyatları daha zor görürsün paran varsa al hocam 1737123302 Fiyatlar çok iyi
  11. A

Fc25 gamepad çalışıyor ama mouse ile oynatıyor beni

Bende oyuna girmeden gamepadi bluetootha bağlıyorum oyuna girince bağlanmıyor:D
  12. A

Hocam ben fc25e girmeden Xbox donatılarını indirip güncelleme yapmıştım belki ondandır yapmadiysaniz yapın isterseniz
  13. A

Hocam bende direk bağlandı kol bir sıkıntı çıkmadı ayar v.s de yapmadım inşallah bulursun sorunu
  14. A

Yardım Valoranttayken böyle hata veriyor

Hocam biraz titizim kusura bakmayın 1736762444 Secure bootu nasıl aktif edicem onu yapamadım 1736762545 Eyvallah hocam da ben secure bootu aktif edemedim 1736762907 Hocam kusura bakmayın çok sağolun sayenizde yaptım
  15. A

Hocam OS type'ı Windows uefı mode'a getirdim başka yapılıcak bir şey varmı
  16. A

Güvenilir bir şey dimi hocam yanlış bir şey yapmayalım
  17. A

Oyuna giriyorum kısa bir süre sonra böyle hata verip kapatıyor oyun kendini
  18. A

İlk defa masaüstü toplama bilgisayar alacağım 2 sistemden sizce hangisi daha iyi

Dostum kesinlikle ama kesinlikle Trendyol tarzı yerlerden bilgisayar alma Parana yazık olur cs2 girsen bile kasar milleti dolandırıyorlar
  19. A

Rtx Ekran Kartını Güncellerken Bu Hatayı Verdi

Önemli bir şey mi ne yapmam lazım
  20. A

Format Atmaya Çalışırken Çıkan Sorunlar

Windows un kendi sitesinden indirdim rufus yardımıyla sonrasında flasha attım bilgisayarımda 4070s Asus prime b650m-r v.s v.s var
Top Bottom