Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,168
HİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI

manitasizlik diye yorumluyorum.
Bilmem daha önce hiç ilişkim olmadı 19 yaşına girmek üzreyim muhtemelen pozitif bi etkisi olurdu ama adanadan istanbula taşınalı bir yıl oldu ve beni baya etkiledi hayatım bir sene içinde bambaşka bir hale geldi

HİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI
Hocam biraz komik olacak ama roblox başlayabilirsin bende öyleydim hiçbir oyun zevk vermiyodu şuan full tsb oynuyorum çok efsane oyun squid game fln var onlarda sarabilir

Hocam biraz komik olacak ama roblox başlayabilirsin bende öyleydim hiçbir oyun zevk vermiyodu şuan full tsb oynuyorum çok efsane oyun squid game fln var onlarda sarabilir
yok kanka ya bi kere indirdim cok bos bisey roblox

Tlou1 tlou2 hikayeli oyunlara yonelmeni tavsiye ederim bende PC aldım valo CS tarzı oyunları yükledim en başta hiç sarmadı şuan hikayeli oyunlar oynuyorum ve sıkılmıyorum

Kanka sosyal yapın böyle bence. Kapasiten karşılayamıyor sosyalliği. Mesela gidip biriyle muhabbet etmek istersin. Gülersin eğlenirsin o gün geçer başka gün birisiyle konuşursun yüz vermez 1 hafta kimseyle konuşmazsın mesela diye düşünüyorum. Ben en azından böyleyim. Motor aldım. Sosyallik açısından iyi ama çok fazla sahte gülen var. Çocuk sırf motorla foto çekicem diye benimkini yalıyor falan filan. Gerçek dostluğu nasıl bulacaz bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,903
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri