SAAT 7YE KADAR DIŞARIDAYIM ZATENdışarı çık hava al biraz
Spora başlaHİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI
Onada yazıldımSpora başla
ama hocam öyle böyle değil mental olarak çok kötü durumdayım yalnızlığımın zirvesindeyim dünyadaki son kişiymişim gibi hissediyorumolur oyle bazen oynamak icin zorlama kendini illa canin ceker sonra
manitasizlik diye yorumluyorum.ama hocam öyle böyle değil mental olarak çok kötü durumdayım yalnızlığımın zirvesindeyim dünyadaki son kişiymişim gibi hissediyorum
Bilmem daha önce hiç ilişkim olmadı 19 yaşına girmek üzreyim muhtemelen pozitif bi etkisi olurdu ama adanadan istanbula taşınalı bir yıl oldu ve beni baya etkiledi hayatım bir sene içinde bambaşka bir hale geldimanitasizlik diye yorumluyorum.
Hocam biraz komik olacak ama roblox başlayabilirsin bende öyleydim hiçbir oyun zevk vermiyodu şuan full tsb oynuyorum çok efsane oyun squid game fln var onlarda sarabilirHİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI
yok kanka ya bi kere indirdim cok bos bisey robloxHocam biraz komik olacak ama roblox başlayabilirsin bende öyleydim hiçbir oyun zevk vermiyodu şuan full tsb oynuyorum çok efsane oyun squid game fln var onlarda sarabilir
Tlou1 tlou2 hikayeli oyunlara yonelmeni tavsiye ederim bende PC aldım valo CS tarzı oyunları yükledim en başta hiç sarmadı şuan hikayeli oyunlar oynuyorum ve sıkılmıyorumHİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI