Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

Kanka sosyal yapın böyle bence. Kapasiten karşılayamıyor sosyalliği. Mesela gidip biriyle muhabbet etmek istersin. Gülersin eğlenirsin o gün geçer başka gün birisiyle konuşursun yüz vermez 1 hafta kimseyle konuşmazsın mesela diye düşünüyorum. Ben en azından böyleyim. Motor aldım. Sosyallik açısından iyi ama çok fazla sahte gülen var. Çocuk sırf motorla foto çekicem diye benimkini yalıyor falan filan. Gerçek dostluğu nasıl bulacaz bilmiyorum.
valla kanka ben çok sosyal biriyim herkeslede konuşurum yani mesela geçen bebek arabasıyla bi kadın kırmızıda geçti abla hoop kırmızı yanıyo diye bağırdım lkagjkaşlwjkşlwag yada bimde market arabası süren birine arabanız çok güzelmiş ne iş yapabiliyorsunuz diyebilecek kadar da utanmazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlızsan seni 7 24 darlayabilicek kapasiteye sahibim
kanka erkeksin ya sarmaz valla öyle de gay gibi olur

valla kanka ben çok sosyal biriyim herkeslede konuşurum yani mesela geçen bebek arabasıyla bi kadın kırmızıda geçti abla hoop kırmızı yanıyo diye bağırdım lkagjkaşlwjkşlwag yada bimde market arabası süren birine arabanız çok güzelmiş ne iş yapabiliyorsunuz diyebilecek kadar da utanmazım

kanka erkeksin ya sarmaz valla öyle de gay gibi olur
La nalaka oyuna cagırıcam aaaaaa

aynen rdr denedim sarmadı hikayeliden sıkılıyorum

aljkfkalkf oyun ne kanka
Oyunların sıkıcı olma sebebi oynayacak kişinin olmamasıdır. Kasım tatilinde sınıf sunucusu açacağız minecraftta bir denemen gerek davetlisin.

Oyunların sıkıcı olma sebebi oynayacak kişinin olmamasıdır. Kasım tatilinde sınıf sunucusu açacağız minecraftta bir denemen gerek davetlisin.
minecraft 15dk kadar oynadım zamanında sıfır kjanka sarmadı

HİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI
Rekabetçi oyunları bırak arkadaş varsa onunla oyna sarıyor.Story-Driven veya interaktif oyunlara yönelmeyi dene

HİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI
Aynısıydı önerim online oyunu sal gündelik en fazla 2 saat falan 1 saatde tut sonraysa Hikayeli oyun bul şimdiye kadar oynamadığın ama ilk başlarda sıkıcı geçmeyen saran oyun bul ki hemen silmeyesin, Ben mesela Kingdom Delivarance 2 başladım 40 saat civarı baya sarıyor eskiden sıkılıyordum şu an sarıyor pc başında bitirince Silent hill 2 remakeden devam. Sırf ilk bir oyunu bitir daha sonra diğerine geç tavsiyem hepsinden 1 saat oynarsan daha sonra girmezsin. Oyundan çıkıncada iyi heyecanlı yerinde save al bırak sonra girme isteği gelsin diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri