Hawk Fab iade edilip ikea markus alınır mı?

lordist

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12000
15 gün önce hawk gaming chair fab v5 kumaş koltuktan aldım. Rahat olmadığından emin olmak için 15 gün boyunca koltukta oturdum iadeye 15 gün var. Koltuk bana hiç rahat gelmedi.

-Bel desteği çok rahatsız ediyor, hiçbir işe yaramıyor. Bel desteği olmadan da koltuğun ergonomisi sıfıra iniyor.
-Kafa yastığı bir yere kadar aşağı iniyor lastikli geldi benimki kemerli yerine. ayrıca yastık çok sert hiçbir işe yaramıyor.
-Genel olarak 3-4 saat oturunca kalçayı ağrıtıyor ve kalkmak gerekiyor.

İnternetteki mağazalarda hawk gaming chair fab'a yapılmış bir sürü olumlu yorum gördüm. Herkes koltuğu aşırı derecede övmüş. Buna kanarak gidip denemeden direkt internetten söyledim ama beklentilerimin çok aşağısında kaldı. İnsanların neden bu kadar övdüğünü anlayamadım.
ikea markus bu sorunlarımı çözer mi acaba? 3000 tl daha koyup ikea markus almak mantıklı mıdır?

Knk bel desteginin lastiklerini iki tarafa takıcan yoksa istedgin yerde durmuyor ama onun dışında 1 senedir kullanıyorum bi rahatsızlık hissetmedim

180 e 80
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80 den azda olabilir çokda obezleştim iyicene 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kumaş dışında alma en önemlisi o

Ben xDrive önermiyorum ya da bana kötüsü geldi. Her şeyi tamam koltuk biraz sert ve dar ona da tamam ama mekanizmaları çok kötü. (15li plus)

Geri