YouTube de video izleyerek almaya karar verdim indirimli olarak 5.500 tl ye geldi boyum 1.85 kg 90 boyut olarak başlık kısmı omuzlarıma gelmedi tam boyun boşluğunda başlık kısmını diğer koltuklardaki gibi yastık gibi bir beklentiye girerseniz üzer biraz sert geldi bana ama rahatsız değil, bel boşluğu tam dik olturduğumda belime denk geliyordu bel desteği biraz daha dolu olsaymış daha iyi olabilirmiş biraz yetersiz geldi kolçaklar çok güzel yumuşak bir dokusu var yerden 76 cm yüksekliğinde bir masam var kolçaklar masaya hizaladığım zaman kollarım altta veya üstte kalmıyor oturma kısmı biraz sert ama böyle tahtaya da oturuyor hissi vermiyor oturma kısmının ileri geri gitmesi çok harika kısa olan koltuk oturma kısmını biraz daha uzatıyor.
Tekerler harika sessiz ve koltuktan herhangi bir ses sizi rahatsız etmiyor gacırtı gıcırtı yok tabi ileri kullanımda ne olur bilinmez.
BANA GÖRE TEK EKSİ YANI
Koltuk oturma kısmında postüre dikkat edip dik oturmak istediğimde sırt kısmının takıldığı demiri hissediyorsunuz ve bu da kuyruk sokumunu acıtıyor 3 saat kullanımdan sonra acısını belirgin şekilde hissettim ama sadece bu kısımda hissediliyor ve bu benim iade sebebim olacak
Tekerler harika sessiz ve koltuktan herhangi bir ses sizi rahatsız etmiyor gacırtı gıcırtı yok tabi ileri kullanımda ne olur bilinmez.
BANA GÖRE TEK EKSİ YANI
Koltuk oturma kısmında postüre dikkat edip dik oturmak istediğimde sırt kısmının takıldığı demiri hissediyorsunuz ve bu da kuyruk sokumunu acıtıyor 3 saat kullanımdan sonra acısını belirgin şekilde hissettim ama sadece bu kısımda hissediliyor ve bu benim iade sebebim olacak