Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

Aynısıydı önerim online oyunu sal gündelik en fazla 2 saat falan 1 saatde tut sonraysa Hikayeli oyun bul şimdiye kadar oynamadığın ama ilk başlarda sıkıcı geçmeyen saran oyun bul ki hemen silmeyesin, Ben mesela Kingdom Delivarance 2 başladım 40 saat civarı baya sarıyor eskiden sıkılıyordum şu an sarıyor pc başında bitirince Silent hill 2 remakeden devam. Sırf ilk bir oyunu bitir daha sonra diğerine geç tavsiyem hepsinden 1 saat oynarsan daha sonra girmezsin. Oyundan çıkıncada iyi heyecanlı yerinde save al bırak sonra girme isteği gelsin diye.
kanka ben şimdiye kadar hikayeli oynamadım zaten lkafekşaegj hepsi ilk

HİÇBİR OYUN SARMIYO VALO FALAN FİLAN GENEL OLARAK GÜN İÇİNDE DE ÇOK SIKILIYORUM AKTİVİTE ÖNERİNİZ VAR MI

fortnite başla boşluğa düşmüştüm bende fortnite oynuyordum bazen ama çok sağlam adamlar denk geliyordu oldugum icin sarmıyordu sonra oyuna yoğunlaştım geliştim vs. gercekten uzun zamandır adam vurunca zevkten 4 köşe oldugum oyunlardan biri yani o build fight'a giriyorsun 1dk boyunca fightliyorsun belki ve sonunda kazanıyorsun gercekten uzun zamandır tek bu oyunda bir fightı kazandıgımda mutlu oluyorum birde bu oyunda map olarak bedwars öneririm

Atlatıyorsun. Sabret.

Söylediklerine göre benzer şeyleri yaşamışız. Şu anki halinden anlayamam ama senin yaşlarında benzer şeyleri yaşadım. Arkadaş çevren yoksa yavaştan oluşturmaya başla ve dört elle sarıl. Seni en rahat arkadaş ortamın geçirir bu durumundan.

He bir de, antidepresandır carttır curttur kullanmayın gözünüzü seveyim. Böyle dönemlerde pis bağımlılık yapar. Tahminim 22'inde bir aydınlanma yaşayıp ben böyle bir dönemden geçtim demi la diyeceksin. Her şey düzelecek.

Atlatıyorsun. Sabret.

Söylediklerine göre benzer şeyleri yaşamışız. Şu anki halinden anlayamam ama senin yaşlarında benzer şeyleri yaşadım. Arkadaş çevren yoksa yavaştan oluşturmaya başla ve dört elle sarıl. Seni en rahat arkadaş ortamın geçirir bu durumundan.

He bir de, antidepresandır carttır curttur kullanmayın gözünüzü seveyimç Böyle dönemlerde pis bağımlılık yapar. Tahminim 22'inde bir aydınlanma yaşayıp ben böyle bir dönemden geçtim demi la diyeceksin. Her şey düzelecek.
kral çok var 22ye yav

kral çok var 22ye yav
Tam her şeyin oturup hedefine baktığın ve yeni gelecek sorunlarının başladığı yıldır 21-22. O zamana kadar toparlarsın. Bakma ben de ne zaman bunlar bitecek dediğimde 18'dim. Üniversite sınavı stresi yıpratmıştı. Şu an 24'üme giriyorum. O zamana dönüp o halime bir şaplak atasım geliyor şu an :kekw:

kanka ben şimdiye kadar hikayeli oynamadım zaten lkafekşaegj hepsi ilk
Kanka o zaman oyun oynama hevesin yok senin film aç izle sıkılınca şimdiye kadar mükemmel oyunlar var oynamamışsın ben ilk pc aldığımda 1 yıl full oyunlarla hikayeli oyunlarla geçdi 1 saniye sıkılmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri