Arama sonuçları: *

1. MegaWolt

Yardım 1000mbps internet için modem router önerisi

Telekomda fiber kullanıyorsan aylık 75-TL vermemek için verdikleri modemi iade edebilirsin ve kendi rotuer cihazını kullanabilirsin, artık herkes böyle yapıyor ben dahil.
  2. MegaWolt

Şuan Mercusys H80x 2'li mesh sistem kullanıyorum.
  3. MegaWolt

Fiber ise Telekom un verdiği modemi iade edip, kendi router ınızı kullanabilirsiniz. Hem 75-TL modem kullanım ücretinden kurtulmuş olursunuz. Ben iade ettim, donanımhaberde de onlarca fiber telekom kullanıcısı iade etti. Wifi 7 olayı çoğu üründe boş, çünkü wifi 7 olayı 320mhz 6ghz, buna sahip...
  4. MegaWolt

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Anlamazsın, değmez. VA, TN panelde IPS e geçersen oradaki renkler vs daha hissedilir ama bahsettiğin hz hissedilmez.
  5. MegaWolt

Hayırlı olsun. Renkleri daha canlı duruyor, ayar farkı yoksa. Mahkemelik bir durum yok aslında. THH bugün gündeme almış, raporu düzeltecekler, sonrasında HB kupon tanımlayacak ve ürünü alacağım. Yazım hatası nedeniyle süreç uzadı durduk yere.
  6. MegaWolt

Bugün dönüş yaptılar ama önceki sayfalarda burada paylaştığım çekincem doğru çıktı, uyuşmazlık tutarı 4299-TL iken karar metnine 1299-TL yazıldığı için HB, THH yi arayıp raporda düzeltme talep etmiş. THH de 2 haftada bir toplanıyormuş düzeltmeler için, anlaşılan birkaç hafta gecikecek. İlk kez...
  7. MegaWolt

Beni aramadılar, ben de arayıp talep oluşturdum, kararı ek olarak talebe eklememi istediler. En kısa sürede sorunsuz hallolur umarım.
  8. MegaWolt

15 gün itiraz hakkınız var, bizim kararları emsal gösterebilirsiniz. Ben başvururken lenovo ve hb müşteri hizmetlerinin görüşmelerini de eklemiştim. o görüşmelerde ürünün kampanyalı tanımın fiyatı olduğu için indirimli satıldığı yazıyordu. onlar olmasa benim karar da iptal edilebilirdi bence.
  9. MegaWolt

https://tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr/Tuketici/BasvuruSorgulama Buradan e-devlet bilgilerinizle giriş yapın, oradan tamamlanan başvurular kısmından tarihçeyi de görebilirsiniz, karara bağlandıysa karar metninin pdf halini de görebilirsiniz. cuma günü ptt getirmiş kararı ama evde yokuz diye...
  10. MegaWolt

Burada almak isteyen bir arkadaşa satabilirsiniz.
  11. MegaWolt

Alırken ölü piksel testlerinin hepsini yaptınız mı? Bazen her renkte belli olmayabiliyor. Aynı zamanda ghosting testi de yapmak lazım. Ben dönüş yapmalarını bekliyorum.
  12. MegaWolt

Karar lehine çıkanlar için HB'den dönüş oldu mu? Yazın benzer bir şekilde ayakkabı almıştım, karar sonrası kendileri aramıştı, sizde de öyle mi durum?
  13. MegaWolt

Işık sızması vs var demişler monitör için incelemelerde ama ips panellerde kabul edilebilir bir durum ki ben incelemelerde gördüğümü kendi monitörümde tekrar bakayım dedim benimki çok daha kötüymüş o konuda. Hepsiburada'dan dönüş bekliyorum bakalım.
  14. MegaWolt

Hayırlı olsun. Benim de 2 ocaktan beri gündeme alındı görünüyordu, bugün baktım karar lehime çıkmış ama karar tarihi 15 ocak görünüyor. Eve henüz tebligat gelmedi. İlginç kısım ise karar kısmında 4299-TL yerine 1299-TL bedel ödenmesi diye yazmışlar. Aslında bu tür tutarların yazıyla yapılması...
  15. MegaWolt

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

2 ay 1000mbit hediye ettiklerinde ben de zaman zaman masaüstü bilgisayarda kablo ile bağlandığım bu değerleri gördüm. Sıkıntı o değil, aslında orada da xbox uygulamasında tam kapasite indirmiyor, eaplay de tam hıza yakın indiriyor orada da gariplikler var. Asıl sıkıntı ping olayında. Eskiden...
  16. MegaWolt

İndirmekten bahsetmiyorum ben. Neyse.
  17. MegaWolt

Birkaç sorum olacak. Ben de 200mbit SO kullanıyorum ancak hız testini speedtest'ten yapmayın, sonuçlar gerçek değil. Hız testi yapacaksanız fast.com , nperf.com, testmy.net sitelerinden yapın. İkincisi SO kadar internete sansür uygulayan iss yok. Online oyun oynuyorsanız pingler aşırı yüksek...
  18. MegaWolt

Bende halen savunma geldi aşamasında görünüyor. Olası olumsuz karar çıkarsa, karar lehine çıkan arkadaşları emsal göstermek için karar paylaşabilirler mi?
  19. MegaWolt

Sana ne seni bağlayan nedir? Hb elemanı mısın sen?
  20. MegaWolt

Az önce aradılar beni hbden. Fiyat hatasını görünce anında kaldırdık siteden dediler. Ben de 6 saat sonra yanlış söylüyorsunuz dedim, adam sustu. Daha önceki alışverişlerimde de siparişi alıp iptal ettiniz ama adidas ayakkabı lehime sonuçlandı dedim, hemen telefonu kapattı. Ben de şimdi...
Geri