Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
962
İsim
Y K

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk Güleray
Bende 2 gün önce aldım kesinlikle bu fiyata başka bir seçenek yok çok kaliteli hissettiriyor ölü piksel vs çıkmadı
takip ediyorum yorumlarını falan bayadır iyi yorum yapmıslar ama ölü pixel muhabbeti cok döndüğü için korkuyorumda bir tık :D

Srydn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes sarıaydın
takip ediyorum yorumlarını falan bayadır iyi yorum yapmıslar ama ölü pixel muhabbeti cok döndüğü için korkuyorumda bir tık :D
Hocam bende aynı fikirdeydim en kötü iade ederim kafasıyla aldım şansıma bir sorun çıkmadı paketlemesi de çok güzeldi. Eğer sorunsuz bir ürün denk gelirse bu fiyata almış olacağın en iyi monitördür yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa erdemli
Hayırlı olsun. Benim de 2 ocaktan beri gündeme alındı görünüyordu, bugün baktım karar lehime çıkmış ama karar tarihi 15 ocak görünüyor. Eve henüz tebligat gelmedi.

İlginç kısım ise karar kısmında 4299-TL yerine 1299-TL bedel ödenmesi diye yazmışlar. Aslında bu tür tutarların yazıyla yapılması lazım, her zaman yazı esastır yoksa böyle raportör hataları olabilir. Buna takılmıyorum ama iletişime geçip monitörü alacağım. Evdeki FHD 27" monitörü satarım artık 2K ya terfi etmiş olurum.
Hocam bendede karara bağlandı yazıyor ama bu metine nereden ulaştınız.ben karar sonucuna bir türlü bakamadım da

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Hocam bendede karara bağlandı yazıyor ama bu metine nereden ulaştınız.ben karar sonucuna bir türlü bakamadım da

Buradan e-devlet bilgilerinizle giriş yapın, oradan tamamlanan başvurular kısmından tarihçeyi de görebilirsiniz, karara bağlandıysa karar metninin pdf halini de görebilirsiniz. cuma günü ptt getirmiş kararı ama evde yokuz diye şubeye bırakmış. Çok önemli değil ben online ulaştım karara zaten.
Şuan hepsiburada dan dönüş bekliyorum. Bugün dönmezlerse ben arayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa erdemli
1000038648.jpg
bana şimdi baktım Red gelmiş dostlar.bu karara itiraz gibi bir şey varmı biliyormusunuz.anlamadım biri onaylanır diğeri nasıl Red oluyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim thh sanırım akşam hanımla kavga edip işe gelip benim başvuruyu gördü. Reddetmiş
Hocam benimde Reddolmuş bu karara itiraz gibi bir seçeneğimiz varmı biliyormusunuz arastırdınızmı hiç

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Erdem çay
Alıntıyı görüntülebana şimdi baktım Red gelmiş dostlar.bu karara itiraz gibi bir şey varmı biliyormusunuz.anlamadım biri onaylanır diğeri nasıl Red oluyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benimde Reddolmuş bu karara itiraz gibi bir seçeneğimiz varmı biliyormusunuz arastırdınızmı hiç
Ben saldım hocam,

Bildiğim kadarıyla bu kadar, daha üstü bizi yorar gerek yok, mahkeme süreci geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,146
Üyeler
166,894
Son üye
Talhagn
Top Bottom