Arama sonuçları: *

1. Elessar Eredhian

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Bu arada merak eden varsa belirteyim, aldığım iki monitörden birini iade etmiştim; bugün Hepsiburada iadeyi onayladı. İade sırasında herhangi bir sebep vs. belirtmedim.
  2. Elessar Eredhian

⚠️Lenovo Legion R27QE İKİ KAT ZAMLANDI⚠️

Satıcı HB hocam. Biraz abartmışlar vallahi :LOL:
  3. Elessar Eredhian

Yardım Lenovo Legion R27QE 27 2k VS Msı 27 Mag 275QF HANGİSİ İYİ ?

Panel olarak lenovo daha iyi ama lenovo'nun kalite kontrol sorunları var bu nedenle ölü pikselli gelme ihtimali yüksek. Alır alır iade ederim veya 3 tane sipariş vereyim hangisi en düzgün gelirse onu kullanırım gibi bir yaklaşımınız olabilirse lenovo öneririm.
  4. Elessar Eredhian

Valla hocam tabiri caizse "doldurboşalt" yapmak sizin için sıkıntı değilse şansınızı deneyin derim. Gerçekten güzel panel.
  5. Elessar Eredhian

Kullanıyordum hocam zaten hatta HDRTray'i de öneririm :) Benimki tamamen tembellikti başka bir şey değil ama şimdi tekrar eski usule döndüm. :) Her neyse, teşekkürler şimdi yeni monitörün beyazını da LG'ye göre yaptım uzun zamandır ilk defa iki monitör arasında hiç renk farkı olmadan...
  6. Elessar Eredhian

Yani haksızsınız diyemem içerik az :D Açmayı unutuyorum, o nedenle HDR sürekli açık olarak bir çözüm bulabilmek hoşuma gitmişti :D Lakin parlaklık ayarı yapamamak can sıkıcı, o nedenle tekrar eski usule döneceğim mecbur :D
  7. Elessar Eredhian

HDR açınca monitörden renk ayarlanamıyor maalesef, o nedenle oradan yapamadım. Auto HDR'a gelecek olursak... Bilemedim ya. İşin aslı HDR açık kullanmıyordum uzunca bir süredir ama her oyun/videoda hdr aç/kapa yapmaktan o kadar sıkıldım ki. Şimdi dediğim gibi Windows HDR ayarından SDR...
  8. Elessar Eredhian

Teşekkürler hocam ben açıkçası HDR'ı sürekli açık tutmayı tercih ediyorum, Windows 11'in Auto-HDR'ı bence gayet iyi bir iş çıkarıyor. Windows'tan SDR parlaklığı ayarı ve HDR kalibrasyonunu yaptıktan sonra tabii. Monitörün kendisine gelirsek attığım fotoğraftaki LG 27GN880'e kıyasla parlaklık...
  9. Elessar Eredhian

Evet benim ikinci monitör de geldi. Işık sızması yok, sadece bir mavi alt piksel ölü. Onun dışında tertemiz. İlkini gönderip ikincisini kullanmaya karar verdim. Detaylı düşüncelerimi birazdan yazacağım ama şimdilik:
  10. Elessar Eredhian

Şu gözlükleri bilir misiniz? Var mı elinizde? Eğer elinizde varsa takın ve şöyle bir on dk. bu gözlüklerle gezin. Televizyona falan bu gözlüklerle bakın. Daha sonra gözlüğü çıkarın ve önce sağ gözünüzü elinizle kapatıp sol gözünüzle bakın, sonra da sol gözünüzü elinizle kapatıp sağ gözünüzle...
  11. Elessar Eredhian

Yok hocam yanlış anladınız :D o kadar yazdınız hâlâ şunun yanına koydum, şu renk bana böyle geldi bu renk böyle oldu diye yazanlar olmasına tepki vermek istemiştim :) O kadar yazdınız ama anlamak istemeyen anlamıyor.
  12. Elessar Eredhian

Adam iki sayfayı boşa yazmış yani 🤦
  13. Elessar Eredhian

Limitiniz total tutar kadar açılır ama gelecek 6 ay boyunca taksit taksit harcama ve iade görürsünüz
  14. Elessar Eredhian

Işık sızması ile IPS Glow aynı şey değil. IPS Glow'un olmadığı bir IPS ekran imkansız gibi bir şey ama söz konusu ışık sızması ise olmaması gayet mümkün. Yine de sizi rahatsız etmiyorsa tutabilirsiniz. İlerleyecek bir şey değil.
  15. Elessar Eredhian

Valla bence alabilirsiniz daha iadesi işlenmiş kimse yoktur diye düşünüyorum.
  16. Elessar Eredhian

Elinize sağlık teşekkür ediyorum. Kendimce bu monitörün fiyatına göre iyi olduğunu anlatmaya çalışıyordum ama bu kadar iyi ifade edemedim/edemezdim. İkinci sipariş ölü pikselsiz gelir umarım. 27GN880'e iyi bir yol arkadaşı olacak gibi duruyor.
  17. Elessar Eredhian

Ölü pikseli düzeltmek pek mümkün değil arkadaşlar ama daha önce de dediğim gibi takılmış pikseller bazen "masaj yaparak" veya jscreenfix gibi sürekli piksel açıp kapatan araçlarla düzelebiliyor ama o da yüksek bir ihtimal değil tabii
  18. Elessar Eredhian

İkisini de iade edebilir veya daha az bozuk olanını kullanabilirim, gelince karar vereceğim artık :)
  19. Elessar Eredhian

Evet ben de açtım monitörü, mavide tek bir ölü piksel çıktı. Onun dışında bir şey yok sızma veya ölü piksel olarak. Pek rahatsız edici bulmadım şimdilik ama ikinciyi de söylemiştim zaten; o da gelsin bakalım duruma 😁
  20. Elessar Eredhian

https://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm Şu sitede 2 dk :)
Top Bottom