Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,077
İsim
Turuncu Keskin
iade edesim geldi denemek için almıştım :D teslim aldım ama kapının önünde duruyor ne yapsam direkt iade mi etsem.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emre
Cuma bi sipariş ettim. Kesin dedim bi aksilik çıkar ikinci monitörüde cumartesi sipariş ettim. İlkine görüntü gelmedi iade ettim. Bugun gelen sağlam sorunu yok. Akşam ışık sızmasına bakacağım o kadar.
üstünde lenovo yapışkanı var onu geri nasıl yapıştırdın ? direkt koli bandı mı çektin üstüne kutunun

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Oğuz
üstünde lenovo yapışkanı var onu geri nasıl yapıştırdın ? direkt koli bandı mı çektin üstüne kutunun
Koli bandı çektim. Çünkü monitör arızalı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Hocam zaten 14 günlük hiçbir şart gözetmeksizin iade hakkınız var. Her türlü iade alacaklar.

Fantastiktürk

80+ Bronze
Hocam bildiğin monitör çalışmıyor. Ekran gelmiyor Maalesef. Gri ekranda kalıyor. Televizyonda android cihaz ile denedim. Televizyonda HDMI ışığı yanmıyor bile. Kapanıyor monitör

Yok hocam, bildiğiniz çalışmayan monitörden bahsediyorum. Sayıca çok fazla değil ama iki tane çıktı sanırım bu konuda şimdiye dek ve bence bir tane bile çok. Onun dışında ölü piksel de bayağı var göründüğü kadarıyla.

Koli bandı çektim. Çünkü monitör arızalı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Hocam zaten 14 günlük hiçbir şart gözetmeksizin iade hakkınız var. Her türlü iade alacaklar.
Yani bu tesadüftür arkadaşlar. Bana da direk sıfır bozuk Urbanears kulaklık geldi mesela. Değişim deneyebilirsiniz onun için.

Ama herkeste çok sayıda ölü/sıkışık piksel çıkıyorsa almamakta fayda var.

Bu arada ölü pikseli nasıl kontrol ediyorsunuz? Yahu 2560x1440 tane piksel var. Ben gözümle bakıyorum, gözüme çarpan bir şey olursa makro kamera ile bakıyorum ama çok fazla yani. Sabrım gelmiyor. Bakıyorum gözüme bir şey ilişmediyse devam. Sizin başka yönteminiz falan mı var böyle hemen buluyorsunuz?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Oğuz
Yani bu tesadüftür arkadaşlar. Bana da direk sıfır bozuk Urbanears kulaklık geldi mesela. Değişim deneyebilirsiniz onun için.

Bu arada ölü pikseli nasıl kontrol ediyorsunuz? Yahu 2560x1440 tane piksel var. Ben gözümle bakıyorum, gözüme çarpan bir şey olursa makro kamera ile bakıyorum ama çok fazla yani. Sabrım gelmiyor. Bakıyorum gözüme bir şey ilişmediyse devam. Sizin başka yönteminiz falan mı var böyle hemen buluyorsunuz?
Bütün renklerde sabırla bakıyorum :)

SadeceSeyf

80+ Gold

Çok sevinince böyle oluyor inan ki. İyi fiyattan iyi monitör aldık dedik. Bir geldi monitör çalışmıyor :D

The Ozan

80+
Hepsiburada gebze iade deposu bu monitör lerle dolup taşmış. adamlar başına bela aldılar sanirim :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halit Ak
Benim 2 pikselde sıkıntı vardı, birinin üzerine hafif bastırdım düzeldi, diğeri düzelmedi, iade açtım

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer

Şu sitede 2 dk :)

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Oğuz
IMG_20241007_145257.jpg
IMG_20241007_145326.jpg

Jilet

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halit Ak
2 yıldır curved kullanıyordum, düz ekrana bakınca kenarlar dışa kıvrımlı gibi hissettirdi :D

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Y K
Benim 2 pikselde sıkıntı vardı, birinin üzerine hafif bastırdım düzeldi, diğeri düzelmedi, iade açtım

benim outlet aldığım excalibur monitör vardı, letgo'dan geçen sene ölü piksel var diye ilana koymuştum 2 ay sonra satılırken almaya gelen arkadaşlar ölü piksel nerede dedi, 10 dakika aradık bulamadık 3 kişi, muhtemelen kullanınca düzelmiş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,850
Üyeler
159,398
Son üye
bileklikbeyefendi
Top Bottom