üstünde lenovo yapışkanı var onu geri nasıl yapıştırdın ? direkt koli bandı mı çektin üstüne kutununCuma bi sipariş ettim. Kesin dedim bi aksilik çıkar ikinci monitörüde cumartesi sipariş ettim. İlkine görüntü gelmedi iade ettim. Bugun gelen sağlam sorunu yok. Akşam ışık sızmasına bakacağım o kadar.
Koli bandı çektim. Çünkü monitör arızalı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Hocam zaten 14 günlük hiçbir şart gözetmeksizin iade hakkınız var. Her türlü iade alacaklar.üstünde lenovo yapışkanı var onu geri nasıl yapıştırdın ? direkt koli bandı mı çektin üstüne kutunun
Hocam bildiğin monitör çalışmıyor. Ekran gelmiyor Maalesef. Gri ekranda kalıyor. Televizyonda android cihaz ile denedim. Televizyonda HDMI ışığı yanmıyor bile. Kapanıyor monitör
Yok hocam, bildiğiniz çalışmayan monitörden bahsediyorum. Sayıca çok fazla değil ama iki tane çıktı sanırım bu konuda şimdiye dek ve bence bir tane bile çok. Onun dışında ölü piksel de bayağı var göründüğü kadarıyla.
Yani bu tesadüftür arkadaşlar. Bana da direk sıfır bozuk Urbanears kulaklık geldi mesela. Değişim deneyebilirsiniz onun için.Koli bandı çektim. Çünkü monitör arızalı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Hocam zaten 14 günlük hiçbir şart gözetmeksizin iade hakkınız var. Her türlü iade alacaklar.
Bütün renklerde sabırla bakıyorumYani bu tesadüftür arkadaşlar. Bana da direk sıfır bozuk Urbanears kulaklık geldi mesela. Değişim deneyebilirsiniz onun için.
Ama herkeste çok sayıda ölü/sıkışık piksel çıkıyorsa almamakta fayda var.
Bu arada ölü pikseli nasıl kontrol ediyorsunuz? Yahu 2560x1440 tane piksel var. Ben gözümle bakıyorum, gözüme çarpan bir şey olursa makro kamera ile bakıyorum ama çok fazla yani. Sabrım gelmiyor. Bakıyorum gözüme bir şey ilişmediyse devam. Sizin başka yönteminiz falan mı var böyle hemen buluyorsunuz?
Çok sevinince böyle oluyor inan ki. İyi fiyattan iyi monitör aldık dedik. Bir geldi monitör çalışmıyorYani bu tesadüftür arkadaşlar. Bana da direk sıfır bozuk Urbanears kulaklık geldi mesela. Değişim deneyebilirsiniz onun için.
Bu arada ölü pikseli nasıl kontrol ediyorsunuz? Yahu 2560x1440 tane piksel var. Ben gözümle bakıyorum, gözüme çarpan bir şey olursa makro kamera ile bakıyorum ama çok fazla yani. Sabrım gelmiyor. Bakıyorum gözüme bir şey ilişmediyse devam. Sizin başka yönteminiz falan mı var böyle hemen buluyorsunuz?
detaylıca anlatır mısın hocam ? ghosing testi glow teski ve ölü piksel için hangi siteden yada hangi videodan bakıyorsunBütün renklerde sabırla bakıyorum
Yani bu tesadüftür arkadaşlar. Bana da direk sıfır bozuk Urbanears kulaklık geldi mesela. Değişim deneyebilirsiniz onun için.
Benim 2 pikselde sıkıntı vardı, birinin üzerine hafif bastırdım düzeldi, diğeri düzelmedi, iade açtım