..........
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
degisim talebi onaylandi bakalim hanginizin olu pixel var diyerek geri yolladigi monitor gelecek 

Onay ne kadar sürdü? Kargo vardığı gibi direkt onaylanıyor mu?degisim talebi onaylandi bakalim hanginizin olu pixel var diyerek geri yolladigi monitor gelecek
Alıntıyı görüntüle
carsamba kargoya vermisim bugun 12 gibi kargonuz ulasti mesaji geldi 2 saat sonra da onaylandiOnay ne kadar sürdü? Kargo vardığı gibi direkt onaylanıyor mu?
iade ederken kutu içeriğine işaret bırakmak lazım iade ürün olduğunu belli edecek şekilde. benim ürün de yarın gelecek bakalım.degisim talebi onaylandi bakalim hanginizin olu pixel var diyerek geri yolladigi monitor gelecek
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani kutunun üstüne değişim mi yazalım? Bana pek mantıklı gelmedi buiade ederken kutu içeriğine işaret bırakmak lazım iade ürün olduğunu belli edecek şekilde. benim ürün de yarın gelecek bakalım.
o şekilde iade kabul etmezler zaten, kutu içeriğine kağıt parçası gibi bir şey bırakabiliriz mesela. tüm kutuyu detaylı açıp incelediklerini düşünmüyorum. ürünlerin genel olarak sorunlu olduğunu biliyorlar diye düşünüyorum.Nasıl yani kutunun üstüne değişim mi yazalım? Bana pek mantıklı gelmedi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım bizden sonra bi başkasına satılırsa diye dediniz şimdi anladım. O vida paketini yırttık zaten ordan belli olur
Hocam hatlar karıştı biraz, @alperugurcan siz değişime gönderdiğiniz ürünün bağlantı vidalarını paketinden çıkarmış mıydınızo şekilde iade kabul etmezler zaten, kutu içeriğine kağıt parçası gibi bir şey bırakabiliriz mesela. tüm kutuyu detaylı açıp incelediklerini düşünmüyorum. ürünlerin genel olarak sorunlu olduğunu biliyorlar diye düşünüyorum.
evet komple kurdum bir hevesle, sonra ayni sekilde topladim dp ve vidanin posetleri acilmis oldu ikisini yenileyip yollasalar kimse anlayamaz muhtemelen ben dahilHocam hatlar karıştı biraz, @alperugurcan siz değişime gönderdiğiniz ürünün bağlantı vidalarını paketinden çıkarmış mıydınız
Ben de arkadaş o şekilde iade kabul etmezler diyince vida paketinden bahsediyor sandımevet komple kurdum bir hevesle, sonra ayni sekilde topladim dp ve vidanin posetleri acilmis oldu ikisini yenileyip yollasalar kimse anlayamaz muhtemelen ben dahil
bu fiyata başka monitör olmadığı için, temizini bulana kadar devamkeBen de arkadaş o şekilde iade kabul etmezler diyince vida paketinden bahsediyor sandımAz önce iadeyi kargoya verdim ben de yeni gelen üründe 1-2 tane köşelerde küçük piksel sıkışmasına kadar razıyım. Aksi takdirde bir de Lenovo tarafıyla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım ürünler umduğumuz gibi gelir de daha fazla uğraşmayız.
bana da iade monitör geldi, içinden saç çdahi çıktı, kablo ve vida poşetleri yırtıktı. bahsettiğine benzer benim sol üstte mevcut çok rahatsız etmiyor ama piksel sıkışması dedikleri olay sanırım. iade edeceğim sanırım, iade ürün almak için sipariş vermedik sonuçta. veya diğer dell monitörü alacağım başka monitörün riskini almaktansa.Monitor 1 saat once tekrar geldi bu sefer sifir gondermisler gibi hissettim
ekranin tam ortasinda yatay bir siyah iz var pixellere yakinlastirdim olu pixel yok fakat renk farketmeksizin siyah bir iz var
olu pixel degil gibi ne oldugunu tam anlamadim fotolarini ekliyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
oyleyse sunu deneyebilirsinbana da iade monitör geldi, içinden saç çdahi çıktı, kablo ve vida poşetleri yırtıktı. bahsettiğine benzer benim sol üstte mevcut çok rahatsız etmiyor ama piksel sıkışması dedikleri olay sanırım. iade edeceğim sanırım, iade ürün almak için sipariş vermedik sonuçta. veya diğer dell monitörü alacağım başka monitörün riskini almaktansa.