Neler Yeni

Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Alper Uğurcan
degisim talebi onaylandi bakalim hanginizin olu pixel var diyerek geri yolladigi monitor gelecek :)
1744974352180.png

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
- -
iade ederken kutu içeriğine işaret bırakmak lazım iade ürün olduğunu belli edecek şekilde. benim ürün de yarın gelecek bakalım.
Nasıl yani kutunun üstüne değişim mi yazalım? Bana pek mantıklı gelmedi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım bizden sonra bi başkasına satılırsa diye dediniz şimdi anladım. O vida paketini yırttık zaten ordan belli olur

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
Nasıl yani kutunun üstüne değişim mi yazalım? Bana pek mantıklı gelmedi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım bizden sonra bi başkasına satılırsa diye dediniz şimdi anladım. O vida paketini yırttık zaten ordan belli olur
o şekilde iade kabul etmezler zaten, kutu içeriğine kağıt parçası gibi bir şey bırakabiliriz mesela. tüm kutuyu detaylı açıp incelediklerini düşünmüyorum. ürünlerin genel olarak sorunlu olduğunu biliyorlar diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
- -
o şekilde iade kabul etmezler zaten, kutu içeriğine kağıt parçası gibi bir şey bırakabiliriz mesela. tüm kutuyu detaylı açıp incelediklerini düşünmüyorum. ürünlerin genel olarak sorunlu olduğunu biliyorlar diye düşünüyorum.
Hocam hatlar karıştı biraz, @alperugurcan siz değişime gönderdiğiniz ürünün bağlantı vidalarını paketinden çıkarmış mıydınız

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Alper Uğurcan
Hocam hatlar karıştı biraz, @alperugurcan siz değişime gönderdiğiniz ürünün bağlantı vidalarını paketinden çıkarmış mıydınız
evet komple kurdum bir hevesle, sonra ayni sekilde topladim dp ve vidanin posetleri acilmis oldu ikisini yenileyip yollasalar kimse anlayamaz muhtemelen ben dahil

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
- -
evet komple kurdum bir hevesle, sonra ayni sekilde topladim dp ve vidanin posetleri acilmis oldu ikisini yenileyip yollasalar kimse anlayamaz muhtemelen ben dahil
Ben de arkadaş o şekilde iade kabul etmezler diyince vida paketinden bahsediyor sandım 😂 Az önce iadeyi kargoya verdim ben de yeni gelen üründe 1-2 tane köşelerde küçük piksel sıkışmasına kadar razıyım. Aksi takdirde bir de Lenovo tarafıyla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım ürünler umduğumuz gibi gelir de daha fazla uğraşmayız.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
Ben de arkadaş o şekilde iade kabul etmezler diyince vida paketinden bahsediyor sandım 😂 Az önce iadeyi kargoya verdim ben de yeni gelen üründe 1-2 tane köşelerde küçük piksel sıkışmasına kadar razıyım. Aksi takdirde bir de Lenovo tarafıyla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım ürünler umduğumuz gibi gelir de daha fazla uğraşmayız.
bu fiyata başka monitör olmadığı için, temizini bulana kadar devamke :D

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Alper Uğurcan
Monitor 1 saat once tekrar geldi bu sefer sifir gondermisler gibi hissettim
ekranin tam ortasinda yatay bir siyah iz var pixellere yakinlastirdim olu pixel yok fakat renk farketmeksizin siyah bir iz var
olu pixel degil gibi ne oldugunu tam anlamadim fotolarini ekliyorum
3.jpg
4.jpg

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
Monitor 1 saat once tekrar geldi bu sefer sifir gondermisler gibi hissettim
ekranin tam ortasinda yatay bir siyah iz var pixellere yakinlastirdim olu pixel yok fakat renk farketmeksizin siyah bir iz var
olu pixel degil gibi ne oldugunu tam anlamadim fotolarini ekliyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bana da iade monitör geldi, içinden saç çdahi çıktı, kablo ve vida poşetleri yırtıktı. bahsettiğine benzer benim sol üstte mevcut çok rahatsız etmiyor ama piksel sıkışması dedikleri olay sanırım. iade edeceğim sanırım, iade ürün almak için sipariş vermedik sonuçta. veya diğer dell monitörü alacağım başka monitörün riskini almaktansa.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Alper Uğurcan
bana da iade monitör geldi, içinden saç çdahi çıktı, kablo ve vida poşetleri yırtıktı. bahsettiğine benzer benim sol üstte mevcut çok rahatsız etmiyor ama piksel sıkışması dedikleri olay sanırım. iade edeceğim sanırım, iade ürün almak için sipariş vermedik sonuçta. veya diğer dell monitörü alacağım başka monitörün riskini almaktansa.
oyleyse sunu deneyebilirsin
olu pixelse yapacak bir sey yok, bende dell tarafina dogru gidiyorum bakalim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,938
Üyeler
172,577