❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Hocam bende 1 tane toz gibi bir şey var, ölü piksel gibi de duruyor da karar veremedim. Sıkıntı yok sağ en üst köşede, unutuyorum bile bu konuya bakmadığım zaman. Sorunsuz geldi şükür :)

Sana geçmiş olsun, senin kararın üşenmiyorsan değiştir düzgünü gelene kadar, ben tek seferde tutturdum valla.
Hocam biz indirimli aldık diye bize sorunlusunu yollamışlar, sorunsuz son ürünü sen almışsın 😂 Şaka bi yana sevindim senin adına güle güle kullan sorunsuz olduğu senaryoda çok hoş monitör.

Ben %90 ihtimalle değişim talep ederim birazdan. Bana yollamadan sorunsuzunu bulana kadar açıp siz bakın ben kutusu açılmış ürüne razıyım demeyi düşünüyorum 😂

1 ölü pikselli ve iade edilmiş ürün geldi bana da. bu iade ürün satış işi sıktı artık.

monitorlerde ilk kez sdr den hdr ye geçişte stuck pixel oluşabiliyor sonradan çıktı dediğinizin sebebi bu.

monitorlerde ilk kez sdr den hdr ye geçişte stuck pixel oluşabiliyor sonradan çıktı dediğinizin sebebi bu.

ilk geldiğinde olmayan sonradan ortaya çıkan şeyin tam olarak görüntüsü bu sence sıkışmış piksel mi? yoksa başka bir şey mi ve tam nerede onu da anlayamadım ledin yarısı yanıyor yarısı yanmıyor ya da yanındakine de sıçramış gibi bir şey yorumunuz var mı ?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 22.47.16_6a029699.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 22.47.16_6a029699.jpg
    283.6 KB · Hit: 25
  • WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 22.47.17_3abf9723.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 22.47.17_3abf9723.jpg
    298.6 KB · Hit: 23
  • WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 22.47.17_40bf1194.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 22.47.17_40bf1194.jpg
    336.5 KB · Hit: 23
Hocam biz indirimli aldık diye bize sorunlusunu yollamışlar, sorunsuz son ürünü sen almışsın 😂 Şaka bi yana sevindim senin adına güle güle kullan sorunsuz olduğu senaryoda çok hoş monitör.

Ben %90 ihtimalle değişim talep ederim birazdan. Bana yollamadan sorunsuzunu bulana kadar açıp siz bakın ben kutusu açılmış ürüne razıyım demeyi düşünüyorum 😂
Teşekkür ederim hocam, sana da ilk fırsatta en kontrolden geçmiş olan R27QE monitörünü diliyorum haha.

Siyah renkte uzun uzun baktım 3 adet daha sıkışmış piksel tespit ettim. Toplam 6 etti. Bu işin sonu yokmuş, baktıkça yenisini bulurmuşum gibi geliyor. Bunlar biraz garip. Her biri farklı boyutta. Alt pikselin tamamı değil de bir kısmı rengini veriyor.
IMG_5400.jpeg

Normalde bunları görmezden gelebilirdim de toplamda 1 tanesi çok net ölü piksel olmakla beraber şimdilik 6 ayrı pikselde çeşitli sorunlar var. Let the game begin…

Sipariş verip ben de dertsiz başıma dert alsam mı bilemedim. İade döngüsüne girmek istemiyorum

Siyah renkte uzun uzun baktım 3 adet daha sıkışmış piksel tespit ettim. Toplam 6 etti. Bu işin sonu yokmuş, baktıkça yenisini bulurmuşum gibi geliyor. Bunlar biraz garip. Her biri farklı boyutta. Alt pikselin tamamı değil de bir kısmı rengini veriyor.
Alıntıyı görüntüle

Normalde bunları görmezden gelebilirdim de toplamda 1 tanesi çok net ölü piksel olmakla beraber şimdilik 6 ayrı pikselde çeşitli sorunlar var. Let the game begin…
ekrana su damlası mı damlattın ?

bu sıkışmış piksel sonradan bende de oldu internette bastırın ovalayın sıcakla temas ettirin falan diyor da riskli gibi geldi bunun bir caresi var mı ?
Şahsi fikrim hiç ölü piksel yoksa, 1 veya 2’den fazla sıkışmış piksel yoksa, varolan 1-2 sıkışmış piksel çok göz önünde bir yerde değilse veya çok küçükse elindekine razı olman hocam. Çünkü eğer elindeki ürün bu şartlardaysa değişimden gelecek olan ürün çok çok yüksek ihtimalle değişime gönderdiğin ürünü aratacak. Ama en ufak hatayı tolere edemem diyorsan bence direkt iade edip başka bir modele yönel. Çünkü belli ki bu modelin sorunlu olduğu üretici ve satıcı tarafından biliniyor ve bu sorunları sebebiyle bu fiyata satılıyor. Bu özelliklere ve bu fiyata sahip başka tek bir monitör olmaması bunun en büyük kanıtı zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,524
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri