Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ömür
ben 25" 240hz oddyssey g4'den buna mı geçsem kararsız kaldım açıkcası. Profilimdeki sistemin hakkını bu monitör verir ancak, ama philips 4k oled tv de 4k da oynuyorum ikisi de iyi aslında ama bilemedim, 6k'ya g4 okutacağım birini tanıyorum ama :D
G4 fe online oyunları oynayıp tv de hikayeli oynarsın iş biter

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Lenovo tekniğe durumu sordum. Monitör de böyle bir durumun yaşanabileceğini söyledi. Servise gönderip değişim sağlanabileceğini söyledi veya iade edin dedi. İade daha kısa bot süre alacağı için iade edeceğim. Monitör de böyle bir problem olabileceği teyit edildi arkadaşlara ama sanırım tekrar alacağım
Hocam sorun neydi takip ettim ama anlamadim. Ne gibi bir problemle karsilasipta sorun oldugu firma tarafindan saptandi. Sindi eve gececegim cihaci kontrol edecegim.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Sıkışık piksel deniyor ona (stuck pixel). Hafifçe üstüne sağına soluna bastırın. Olmazsa farklı renklerde biraz açık tutun. Düzelmezse iade edersiniz. Dediklerim denemeye değer.
Hepsini denedim bir türlü düzelmedi iadeye yolladım. Kısmet değilmiş

hamzaersoy

80+ Bronze
arkadaşlar herkes şu anki fiyattan (6.799tl) mi aldı? şu anki fiyatıyla hala sipariş verilir mi acaba? ayrıca ölü piksel çıkması neden bu kadar rahatsız ediyor sizi çok küçük gözükmüyor mu ölü piksel

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
arkadaşlar herkes şu anki fiyattan (6.799tl) mi aldı? şu anki fiyatıyla hala sipariş verilir mi acaba? ayrıca ölü piksel çıkması neden bu kadar rahatsız ediyor sizi çok küçük gözükmüyor mu ölü piksel

Evet herkes 6,799 tl fiyatıyla sipariş verdi.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam sorun neydi takip ettim ama anlamadim. Ne gibi bir problemle karsilasipta sorun oldugu firma tarafindan saptandi. Sindi eve gececegim cihaci kontrol edecegim.
Monitör açılıyor ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. Masaüstü gelmiyor. Gri ekranda kalıyor yani. Böyle bir durumun yaşanabileceğiniz söyledi direk

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Y K
Extreme modda kullanmamanız lazım zaten. O modlar monitörlere 1ms pazarlaması için konuluyor.

Valla extreme seçeneğini silme şansım olsa silerim, diğer modda kullanınca kazıklandım hissi yaşıyorum :)

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
Evet ben de açtım monitörü, mavide tek bir ölü piksel çıktı. Onun dışında bir şey yok sızma veya ölü piksel olarak. Pek rahatsız edici bulmadım şimdilik ama ikinciyi de söylemiştim zaten; o da gelsin bakalım duruma 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halit Ak
Evet ben de açtım monitörü, mavide tek bir ölü piksel çıktı. Onun dışında bir şey yok sızma veya ölü piksel olarak. Pek rahatsız edici bulmadım şimdilik ama ikinciyi de söylemiştim zaten; o da gelsin bakalım duruma 😁
2. daha bozuk gelirsen ne yapicaksin

Top Bottom