Arama sonuçları: *

1. X

Tvde kaydettiğim videoyu pcde açmak

tvden usbye kaydettiğim videoyu pcde nasıl açabilirim? chunk.1 chunk.2 gibi bi uzantısı var
  2. X

VALORANT EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ ÇÖKTÜ

tamamdır hocam teşekkürler
  3. X

hocam ilgin için teşekkür ederim sorunu çözdüm çok saçma ve tesadüfi bir şekilde çözdüm .valla pcyi kutusuna koydum bantladım falan kargolicaktım en son aklıma geldi ulan windows şifresini kaldırim de adamlar rahat rahat format atmadan baksın açtım kutuyu tekrar şifreyi kaldırdım falan dedim en...
  4. X

Yok hocam çift slor lexar thor 6000 mhz 2x8 ddr5
  5. X

bilmiyorum hocam kutuda güvenlik etiketi falan her şey vardı onu sonradan yapıştırıyolarsa bilmem ama. bu arada iade istedim tek parça iadesi alamıyoruz dediler sistem komple iade edicem yetkili servis onayından sonra iade yapılır dediler şimdi bekle allah bekle bide iade çıkmazsa al başına...
  6. X

hocam bu değişim yapılmış ekran kartı zaten öncekinde coil whine var diye değişime gönderdim sıfırını gönderdiler bunda da var o ses dedim neyse kullanim böyle kulaklık takar duymaazdan gelirim dedim bu seferde bu çıktı direkt iade edip gerekirse bi düşük modelini alıp bilindik markalar asus...
  7. X

Hocam sorunu buldum galiba msi afterburnerdan bakarken ekran kartı bellek frekansı bi anda 10.000 lere fırlayıp takılıyo sonra tekrar geri düşüp düzeliyo oyun ve bu sürekli oluyo nasıl çözerim bunu
  8. X

Denedim olmuyo işlemci 7500f ramde bi arıza olabilir mi şimdi technopattan baktım windows bellek aracıyla baktım donanım sorunları algılandı diyor ram için. ne alaka bilmiyorum ekran kartı sürücüsü çökmesiyle bi alakası olabilir mi ramin 1730102312 hocam dahaa bi önceki güne kadar bişey yoktu...
  9. X

Hepsini denedim hocam windows11di 10a geçtim Ayar düşürdüm vsync açtım kapattım Silldim tekrae yükledim Sürücünün bi önceki versiyonunu yükledim yok Valodan çıkıyom gta 5 1440p full ayarlarda %99 yükte yağ gibi akıyo valoda böyle oluyo
  10. X

Hayır sadece valorant marka zotac
  11. X

Valorant Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü

Hocam merhaba ben de aynı sorunla karşı karşıyayım konu açtım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
  12. X

Yeni bilgisayar aldım olması gereknden düşük fps alıyorum ne yapmalıyım?

aga valoda ekran kartı sürücüsü çöktü diyo napıcam diğer oyunlarda hiçbişey yok
  13. X

4070 SUPER ekran kartı oyun takılıyo takılıyo sonra ekran kartı sürücüsü çöktü güncel olduğundan emin olun diyor zaten güncel. ddu ile sildim tekrar yükledim olmadı diğer oyunlarda hiç bişey olmuyo . şimdi windows 11den 10a geçicem düzelir mi yine devam ederse napıcam forumda baktım tam kesin...
  14. X

WİNDOWSU YANLIŞ YERE KURDUM !!!

pcde bi sata bide m2 vardı ikiside 500 gb olduğu için dalgınlığıma geldi sataya kurmuşum windowsu. tüm güncelleme driverları falan yükledim 4 5 tane de oyun yükledim hepsini tekrar yüklemeye üşeniyom internette yavaş zaten. hız dışında bi sıkıntı yaratır mı ilerleyen zamanlarda?
  15. X

Windows 11 yüklemesi başarısız oldu

Bi kere başarısız oldu dedi 2. Kez denediğimde kurdu normal mi bu
  16. X

Çözüldü✓ Kasayı açınca gelen ses

psudan geliyo ses büyük ihtimal yeni mi aldın pcyi
  17. X

ZOTAC 4070S COIL WHINE ????

doğrudur kral yeni kart gelsin artık onda da çıkarsa uğraşmicam ya
  18. X

öyle büyük oyunlarda olmayacağını bilseydim göndermezdim hiç. valorantta da 200e sabitleyip oynardım bişey olmazdı. yaptık bi cahillik tecrübe oldu yapacak bişey yok 1729716850 yani o kadar para vermişim niye fps sabitlim :D hocam videoya fazla yansımamış olabilir de sinir bozucu bi ses bide...
  19. X

valla sadece valorantta denedim diğer oyunlar denemedim de valo ekran kartına yüklenen bi oyun da değil vlorantta böyleyse diğer oyunlarda hepten kafayı yer diye düşündüm hiç bekletmeden direkt yolladım 1729716450 valorant cs lolde falan yüksek fps görünce ötmüyo mu hiç ? yüksek fpsten...
  20. X

knk duymazdan gelinecek gibi değil ki çok rahatsız edici. şunu bi dinlesene full ses aç dinle sende de böyle miydi. değişime gönderdiğim kart bu valorant poligonda çıkardığı ses
Geri