Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasayı açınca gelen ses

silvaxd

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba son birkaç gündür bilgisayarı ilk açtığımda 2 3 saniye sonra bir ses gelmeye başlıyor 1 ya da iki kere bilgisayarı kapatıp açınca ses gidiyor sorunun kaynağını bilen var mı ?

Arkadaşlar merhaba son birkaç gündür bilgisayarı ilk açtığımda 2 3 saniye sonra bir ses gelmeye başlıyor 1 ya da iki kere bilgisayarı kapatıp açınca ses gidiyor sorunun kaynağını bilen var mı ?
Aynı ses bi kaç gün önce bendede vardı psuyu çıkart fanını sök fanın kapakcığı olacak ona wd40 sık bi kaç sorunun kalmaz
Post automatically merged:

Kapağı açmayı unutma :D

4 ay filan oluyo

psudan geliyo ses büyük ihtimal yeni mi aldın pcyi
4ay oluyo

Aynı ses bi kaç gün önce bendede vardı psuyu çıkart fanını sök fanın kapakcığı olacak ona wd40 sık bi kaç sorunun kalmaz

neyin kapağı hocam xD çok anlamıyorum bilgisayar parçalarından videosu filan var mıdır

4 ay filan oluyo

4ay oluyo

neyin kapağı hocam xD çok anlamıyorum bilgisayar parçalarından videosu filan var mıdır
Bilgisayarcı varsa ona götürün zor değil ama

Psu fan değiştirme yaz youtubeye çıkar

bir şey daha soracağım bu bakımın bir acelesi var mı başta olduğu için ses kapatıp açıyorum ve kesiliyor bu şekilde devam etsem herhangi bir sıkıntı olur mu ?

güncelleme kasayı daha yakından incelediğimde sıvı soğutma fanlarından biri yalpalıyo gibiydi üstten bi tane vurdum düzeldi gibi:D

Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için sorun direkt psu fanı diyip sökmeyin diğer fanlardan da kaynaklanıyo olabilir ben sıvı soğutmanın fnını söküp yağladım sorun düzeldi iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,646
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri