Neler Yeni

Çözüldü✓ DP Sinyal Yok Hatası!

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
Bu arada o dediğin ışıklar normal yanıp 2 3 saniye sonra sönmesi de bazen bende de oluyor görüntü gelmemesi çok sıkıntı etme bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal
Işık olayı normalse sıkıntı yok hocam ya bir tık korkuttu da sonra dedim normaldir.

Hocam kablonun her iki tarafını da tak çıkar yapıp sağlam bir şekilde oturtun bende de benzer sorun olmuştu böyle çözmüştüm
Tamam hocam teşekkür ederim deneyeyim bi.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,764
İsim
efe araci
Hiç yapmamıştı anlamadım valla bende. Işık olayı normal geldi zaten bana da 2-3 saniye sonra sönüyor. Monitör hiç yapmıyordu yapmaya başladı. Kablo değiştirmeyi deneyeyim bari.
hocam girişler tozlanmış olabilir toz almanızı da öneririm o bile sebep olabilir.

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
hocam o ana kart ışık olayı bazı ana kartlarda olabiliyor o çok sorun değil ama monitörün bunu yapması pek hoş değil.

hocam DP yi taktığınız yeri değiştirin belki çözüme ulaşırsınız.
Tamamdır hocam sağolun onu da deneyeceğim.

Hepinize teşekkürler. Dp kablosunu komple çıkardım monitör girişine ufak bir temizlik yaptım. Ekran kartındaki mevcut kullandığım dp girişine değil de yanındakine taktım. Kapatıp açtım ve hata vermedi direkt açıldı. Anlamadığım şekilde cpu ve dram ışığı da yarım saniye kadar yandı söndü :D

Hocam kablonun her iki tarafını da tak çıkar yapıp sağlam bir şekilde oturtun bende de benzer sorun olmuştu böyle çözmüştüm
Sağolasın hocam çözdüm

hocam girişler tozlanmış olabilir toz almanızı da öneririm o bile sebep olabilir.
Sağolasın hocam çözdüm

Son düzenleme:
Top Bottom