Arama sonuçları: *

1. E

Tansiyon Aleti Önerir Misiniz

Hatasız ölçüm yapan ve fiyatı çok yüksek olmayacak ev için bi tansiyon aletine ihtiyacım var önerebilir misiniz acaba?
  2. E

Rx 9060xt 8Gb'li sistem 26k

hocam sistemin tek tek toplama fiyatı tam 34.181tl ediyor nerden baksan 8k fark var arada ve bu fiyat araligi icin dusuk bir far değil 1750449226 2000 fark ile 16gb de yapilabilir bence bütce varsa
  3. E

Rx 9060xt 8Gb'li sistem 26k

Gaming gecesine ait bu sistemde özelleştirme ekranına geldiğinizde -2500 tl fark ile rx 9060xt yapabiliyorsunuz ayrıca sistem ddr5 ve b760 anakart kullanılmış ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir bence hiç bu kadar düşük fiyata bu ekran kartlı sistem görmemiştim Sistem Linki...
  4. E

PC Açıldıktan Sonra Ekran Donma Sorunu

nasıl yapabilirim acaba bu konuda biraz cahilim sanırım yardımcı olmanız mümkün müdür 1743433670 nasıl yapabilirim acaba bu konuda biraz cahilim sanırım yardımcı olmanız mümkün müdür
  5. E

PC Açıldıktan Sonra Ekran Donma Sorunu

Dün akşam windows'un rutin ufak güncellemelerinden biri gelmişti bende uyumadan önce güncelleştir ve kapat yaparak cihazımı kapattım şimdi ise açtığımda şifre girdiğim windows ekranında bir sorun olduğunu farkettim hiç birşeye basamıyordum sonra kasadan kapatıp tekrar açtım şifreyi girdim bu...
  6. E

Çözüldü✓ PSU PCI-e pini kırıldı

tamamdır hocam o zaman çok teşekkür ediyorum
  7. E

değiştirmeme falan gerek yok mu yani daha 1.5 yıl garantisi var çünkü
  8. E

Yaklasık 3 aydır aldığım sistemi bugün temizlemek için açtım açarken ise bu PCI-e kablosunun pininin çok gevşek olduğunu farkettim kabloyu ekran kartından çıkardığımda ise pin tam olarak kırıldı 2×8 pin bi ekran kartım var bir tane kablo sağlam sadece diğerinde bu kırık oldu ne yapmam gerekiyor...
  9. E

Valorantta oyun içi fps göstergesi hatalı mı

tamamdır hocam teşekkür ediyorum yardımınız için
  10. E

çözemedim hocam bende tam olarak 1734206606 yani valorantın ölçümü daha mı doğru diyorsunuz bide önceden aynı sistemde 500 fps nin üzerine çıkıyordu valorant göstergesinde bile ama şimdi 90 a kadar düşuyor
  11. E

Sistemim şuanda rx 7700xt + 7600 işlemci fakat valoranta girdiğimdi fps baya düşük gösteriyor ama amd nin kendi yazılımı üzerinde fps 500 ün üstünde görünüyor şimdi gerçek olan değer hangisi oluyor ve neden oyun içinde bu kadar düsük gösteriyor
  12. E

!!!ACİL!!! İNTERNET VAR AMA KULLANILAMIYOR VE BÖYLE BİR HATA VERİYOR

Yaklaşık 1 saat önce vodefone interneti bağlattık eve ilk 20-30 dk sorunsuz kullanılıyordu fakat simdi UPLİNK İÇİN GEREKLİ ETHERNET KABLOSU BAĞLI DEĞİL.UPLİNK HATTINI LÜTFEN KONTROL EDİN.BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ diye bir hata veriyor internete bağlandığım zaman ne yapmam lazım
  13. E

100 mbps internet altyapısı ile wifi 6 kullanılabilir mi

İnternet bağlatmak istiyorum, altyapı hızım 100 mbps bende 100 mbps internet bağlatmak istiyorum bunun için vodefone internet müsteri hizmetleri ile görüştüm bana maksimum 50 mbps bağlayabileceklerini söylediler çünkü ellerinde sadece wifi 6 bir modem varmıs ve bunu bağlamak için 1000 mbps şart...
  14. E

1k altı erkek bot önerisi

Bin tl'nin altında daha çok spor ayakkabı gibi duran beyaz bir bot önerisinde bulunabilir misiniz
  15. E

Kablonet İnternet Nasıl

Aranızda kablonet kullanan var mı 50 mbps bağlamayı düşünüyorum bir sorun yaşar mıyım
  16. E

Uygun fiyatlı internet sağlayıcısı önerisinde bulunabilir misiniz

100 mbps bir internet arıyorum uzun yıllar başımı ağrıtmayacak ve fiyatı uygun olan bir internet sağlayıcısı önerebilir misiniz
  17. E

Gamepower sonic t80 monitör bu fiyata alınır mı

dün konu açtım ama pek yardımcı olmadılar
  18. E

önerebileceğiniz dahili hopörlörü olan bir model var mıdır
  19. E

https://www.hepsiburada.com/gamepower-27-sonic-t80-flat-fast-ips-180hz-05ms-qhd-2k-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-p-HBCV000075VB41?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail bütçeme en uygun olan monitör bu içeriğinde dahili hopörlör olduğu için bunu seçtim aslında sizce nasıl...
  20. E

Gaming Gen Tr de hazır sistemler ne kadar sürede geliyor

gg9 sistemini aldım 1 tb özelleştirmesini yaparak sıkıntı çıkarmaz umarım sistem
Geri