Maksimum 1300tl Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Başlıkta da belirttiğim gibi 1300 tl civarında bir mouse arıyorum kablo takıntım yok yani kablolu da kablosuzda olur fakat beni uzun süre götürebilecek ve fps oyunlarında sorun çıkarmayacak bi model arıyorum neler önerebilirsiniz acaba?

Bulabilirsen hala indirimdeyse corsair m75 air

Bu fiyata kağıt üstünde en iyi ürün.

Aigo'nun giriş seviyesi yerelde satılan klavyesini kullanmıştım. Tuş ve malzeme kalitesi iyiydi. Sarı switchleri vardı ve RGB'si yoktu. Çinli bir genel üretici, Gamegaraj yerelde ürünlerini satıyor.

Bütçe ₺2000 falan artarsa ATK A9 Plus da alınabilir.

Veya 6 ay taksit imkanıyla KlasseGear'ın yeni farelerinden PRO veya Ultra da alınabilir.

Ultra daha yeni ve ileriye dönük bir ürün. Şu an kullandığım Scyrox V8 özellikleri ile benzer.

Sürücü bağlantıları:

Son düzenleme:
Bulabilirsen hala indirimdeyse corsair m75 air
Bütçemi baya aşıyor bu fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata kağıt üstünde en iyi ürün.

Aigo'nun giriş seviyesi yerelde satılan klavyesini kullanmıştım. Tuş ve malzeme kalitesi iyiydi. Sarı switchleri vardı ve RGB'si yoktu. Çinli bir genel üretici, Gamegaraj yerelde ürünlerini satıyor.

Bütçe ₺2000 falan artarsa ATK A9 Plus da alınabilir.

Veya 6 ay taksit imkanıyla KlasseGear'ın yeni farelerinden PRO veya Ultra da alınabilir.
amazon.com.tr/Klasse-CrossHair-Gaming-Mouse-Black/dp/B0G5H4QWHL?th=1

Ultra daha yeni ve ileriye dönük bir ürün. Şu an kullandığım Scyrox V8 özellikleri ile benzer.

Sürücü bağlantıları:
ATK A9 aklıma baya yattı sanırım bütçeyi biraz daha arttırıp onu alacağım çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

ATK A9 aklıma baya yattı sanırım bütçeyi biraz daha arttırıp onu alacağım çok teşekkür ediyorum
Bu arada KlasseGear faresinin bağlantısını hatalı atmışım. Eğer taksit imkanı uygunsa onu da değerlendirin. TTC Gold, switch ve MCU olarak daha üst bir ürün. Yedek skatez, grip tape gibi kutu içeriği var ve 8K Hz alıcısı da var. Genelde oyunlarda 8K Hz desteği yok ve 8K Hz için iyi bir işlemci ve 240 Hz üstü monitör öneriyorlar. Ama 2-4K Hz arasında kullanan çok var.

2K bütçeye çıkılıyorsa ATK A9 Plus yerine Aula SC800 açık ara daha iyi seçenek.

2K bütçeye çıkılıyorsa ATK A9 Plus yerine Aula SC800 açık ara daha iyi seçenek.
hocam 1300 liraya Aigo GM80 pro almakla 2000 liraya Aula SC800 almak arasında çok kaldım şuanda özellikleri aradaki fiyat farkına değer mi sizce kağıt üzerinde aşırı bi fark yok sonuçta sensörleri de aynı sanırım

hocam 1300 liraya Aigo GM80 pro almakla 2000 liraya Aula SC800 almak arasında çok kaldım şuanda özellikleri aradaki fiyat farkına değer mi sizce kağıt üzerinde aşırı bi fark yok sonuçta sensörleri de aynı sanırım
Aralarındaki fark SC800'ün 8000 hz desteklemesi. Yani almışken en iyinin en iyisini almakta fayda var bence, 3395 ile 3950 farkını hissetmek imkansıza yakın, ama 1khz 8khz farkı hissediliyor.

Aralarındaki fark SC800'ün 8000 hz desteklemesi. Yani almışken en iyinin en iyisini almakta fayda var bence, 3395 ile 3950 farkını hissetmek imkansıza yakın, ama 1khz 8khz farkı hissediliyor.
bu fiyat bandına daha iyisi yoksa sanırım SC800 alacağım öneriniz için çok teşekkür ediyorum🫰

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,874
Üyeler
197,074
Son üye
Jaguxc
Geri