Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

1-3-6 hiç farketmez bir tane alabilir miyim
  2. R

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

klavye alınır mı beyler?
  3. R

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

Aldım, teşekkür ederim. Uzun süredir temu'da geziyordum bu boom armlar için tam zamanında denk geldi
  4. R

🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

türktelekom 360tlye 40 gb + sınırsız sosyal vardı onun dışında 2025te başka fırsat kampanya yok
  5. R

❌İndirim Bitti! Antepsan by İzzet Duble Antep Fıstığı 700 gr Teneke 387₺3 adet alımda

Bu dönemde antep fıstıklarından kaçının. Normal hali ve sürmeli hali yurtdışından geri dönüyor. en son amerika salmonella var diye geri yolladı. bedava olsa bile yemeyin.
  6. R

🔥İndirim HyperX Quadcast 2S 5329TL

Bu fiyatlara "oyuncu" mikrofon alacağınıza gidin profesyonel usb podcast micleri alın bunların 10 katı daha iyiler, quadcast 5k iken ben rode nt usb+ 6400e almıştım ses kalitesinde aralarında uçurum farkı var. bunlar oyuncu tagı ile milleti yiyor.
  7. R

❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

hdmi hocam laptopta sadece hdmi girişi var
  8. R

❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?
  9. R

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?
  10. R

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

11. R

Bloodborne GOTY edition ps4 CD amazonda 350TL

Amazonda gezerken gözüme çarptı yurtdışından geliyor vergilerle birlikte 557e denk geliyor ben aldım bir tane. Bizim türklerin fiyatı 1000 ile 1200 arası. Benim gibi hastası olanlar alabilir. DLC dahil bu CD ile https://www.amazon.com.tr/dp/B016ZU4FIQ
  12. R

Öneri İp 16pro mu s25 ultra mı

donanımsal olarak s25 ultra. andoridler her zaman iphone'lardan daha iyidir f/p olarak ve donanımsal olarak. ama kişisel kullanıma bağlı. Iphone'da hacklenme söz konusu olmaz güvenlik için iphone, donanım için android
  13. R

Yardım Netac SSD alınır mı?

bütçe ne kadar
  14. R

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

AMD'nin yeni kartlarında yeni AI chipleri olacak FSR4 diye geçiyor youtubeden bakabilirsin artık driver üzerinden değilde direk gpu'nun içindeki chip yardımlarıyla kullanılacak kalitesi DLSS ile aynı incelemelere bakabilirsin
  15. R

Yardım Netac SSD alınır mı?

redditten alıntıyorum "A bit late but I work as an RMA technician for a system integrator that uses re-badged Netac drives along with Samsung and Intel (Soildigm) SSDs. The Netac drives fail so often that some RMA techs don't bother to even test the drives before replacing them. We rarely need...
  16. R

kişisel önerim olarakta hazır sistemlerde yeni amd kartlarını beklemen 9070xt martta çıkıyor ve performansı 5070 ile 5080 arası olacak ve daha uygun fiyatlı olacak 4070e kıyasla.
  17. R

kişisel olarak ben havayı tercih ediyorum ama bulunduğun ile göre değişebilir. kurulumu daha kolay macun değiştirmesidir v.b sıvı soğutucu uğraştırır bilmiyorsan
  18. R

Rtx 3060 Önerisi gelir mi ?

3060a vereceğin parayı b580 alsana daha fazla vram ve çok daha güçlü
  19. R

Amd ekran kartımı nvidia mı?

marttta çıkıyor 9070xt performans olarak 5070 ile 5080 arası olacak ve daha fazla vram olacak ona göre 5 serisi nvidia almayın bu dönem
  20. R

benim ekran kartıyla aynı inno3d. zaten 4070 watt olarak baya az kullanılıyor 3 fanlı ekran kartı boş 4070 için fiyat farkı fazla yoksa 3lüyü alabilirisn ama 2 fanlı ucuzsa direk al
Geri