❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

bitmeden açmışsınız çünkü monitörü. alttaki kırmızı ışık yanınca açın. pixel refresh yapın uyarısının kesin bir zamanı yok bazen 4 saat sonra veriyor bazen vermiyor o yüzden kendi kendine yapmasını beklemeyin 4 5 saat kullanımdan sonra monitörü arkadaki tuştan kapatın. pcyi kapatmak uyku moduna almak pixel refresh yapmıyor standby moda alıyor sadece. monitörü de fişten çekmeyin asla. monitörü kapattınız altta direkt kırmızı ışık yandıysa daha pixel refresh zamanı gelmemiştir açabilirsiniz ama eğer ışık yanmıyorsa yaklaşık 20dk bekleyeceksiniz ve kırmızı yanınca açacaksınız
Bune hocam her 4 saatlik kullanımda 20dk beklememmi gerekecek? Bide eğer yapmazsam öyle bir şey mesela monitörü normal kullansam hiç arkadaki power tuşuna dokunmasam pc ile birlikte kapanıp açılsa ne olur

Bune hocam her 4 saatlik kullanımda 20dk beklememmi gerekecek? Bide eğer yapmazsam öyle bir şey mesela monitörü normal kullansam hiç arkadaki power tuşuna dokunmasam pc ile birlikte kapanıp açılsa ne olur
Cidden bu şekil olacaksa kullanılmaz ki bu 4 saat nedir.

kırmızı ışık yoktu benim g61sd de
ikisinde de var hocam kırmızı ışık olayı aynı
hocam 4 saat diye kesin bir kural yok uyarı verirse ok diyip geçebiliyorsun zorlamıyor seni ama en azından bilgisayarı kapattığınızda monitörü de kapatın 1 kez de olsa yapsın pixel refresh. bu arada evet 20dk gerçekten uzun bir süre ben süre tutmuştum 15-20dk arasında sürüyor

Yeni alacak olan varsa picodi sitesinden %3 cashback veriyor 619 tl falan oluyor sanırsam ben kaçırdım. Stok olunca kullanılabilir.

ikisinde de var hocam kırmızı ışık olayı aynı

hocam 4 saat diye kesin bir kural yok uyarı verirse ok diyip geçebiliyorsun zorlamıyor seni ama en azından bilgisayarı kapattığınızda monitörü de kapatın 1 kez de olsa yapsın pixel refresh. bu arada evet 20dk gerçekten uzun bir süre ben süre tutmuştum 15-20dk arasında sürüyor
Şimdi bi pcyi kullanırken olan refresh var bide bu uzun süren var sanırsam? Kullanırken olan saniyelik sürüp bitiyor hemen değil mi? Bide ayarlarda bir şey var o nedir?

Şansım olmadığı için benim aldığımda 1 adet ölü pixel iade eden var mı hiç kolay mı

Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?

Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?
Display kablosu ile mi bağlı bilgisayarına?

Ara ara stok geliyordu 1 tane de ben çektim şimdi komple stok bitti galiba.

hdmi hocam laptopta sadece hdmi girişi var
Hocam HDMI da bazı cihazlarda HDMI versiyonundan dolayı 120 Hz alabilirsin. Senin portun büyük ihtimalle desteklemiyor olabilir. Nvidia denetim masasından özel çözünürlük kısmından aynı çözünürlüğün başka kategoride olanı var ona geçip yapmayı dene olmazsa dediğimdendir.

Şimdi bi pcyi kullanırken olan refresh var bide bu uzun süren var sanırsam? Kullanırken olan saniyelik sürüp bitiyor hemen değil mi? Bide ayarlarda bir şey var o nedir?
kullanırken olan pixel shift, ayarlarda olan çok nadiren (yılda 1 diyor LG galiba) yapılması gereken hard pixel refresh diğeri monitörü kapattığınızda olan 20dk süren pixel refresh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri