Arama sonuçları: *

1. G

itopya sistem kurulum

depodan sipariş gönderiyorlar sadece öyle biliyorum ancak hazır sistem almadım ben ve bukadar bekletmeleri hoş değil . virüs nedeni ile herkes zor durumda anlayışla karsılamak zorundayız ancak ortalama 45 dk müşteri temsilcisini bekleyip sıra gelincede yarın göndericez dediler üç defa ve bu...
  2. G

itopya sistem kurulum

insallah erken gelir ürünün ben 23 nisanda 4 parça ürün sipariş verdim kargolama yapılmadı bakalım yarın yapılcakmı
  3. G

itopya sistem kurulum

dostum kasayı bugün sipariş verdiysen eğer 15 mayıs civarı kargolarlar bilgin olsun
  4. G

KASA HAKKINDA YORUMLARINIZ NEDİR

vallahi siparişi bir haftadır verdim hocam yarısı geldi yarısı kargolanacak. Artık türk usulü en iyi mal sahip olduğun maldır felsefesine geçiş yapacağım :)) ancak forumlarda gezdikçe kafama takılan yerler olmaya başladı o yüzden konu açmak istedim. Darboğaz denilen şey olmaz değil mi ?
  5. G

hocam dediğiniz doğru ancak şöyle bir durum kafama takıldı bilgisayar işlerinden tam anlamasamda bu sonuçta bir elektronik devre meselesi ve bütün parçalar anakartın üzerine takılıyor o yüzden anakartın aynı çipset olsa bile biraz daha kaliteli olanının ileriye dönük aradaki fiyat farkına...
  6. G

Arkadaşlar merhaba. En son 7 yıl önce bir bilgisayar aldığım için gelişmelerden çok uzak kalmışım ve forumlarda gezerek bir kasa toparladım kendime parça parça sipariş vererek. yorumlarınızı merak ediyorum. Darboğaz gibi konular görüyorum ancak ben pek anlamıyorum kuracağım sistemde bir problem...
Geri