Arama sonuçları: *

1. D

Aras Kargo Hasarlı Kargo RTX 3080 THH Sonucu

yurtici kargoda bence en ıyısı zaten yurtıcı kargo ıle 3 ay once kartı arkadasıma aynı kutulama ıle kargoladım sorunsuz aldı kullandı bana geri kargolamasında sorun olustu aras kargo ıle 1748429871 thh telden aramısdım bana bu sekılde bılgı verdıler bırdaha arayıp sızın bahsettıgınız sekılde...
  2. D

zaten en ıyı ıhtımal 6 ay suruyor bu ısler kımsenın basına gelmesın gercekten ne olucagını bılmeden uzun sure beklemek farklı bır duygu
  3. D

6000 serısıde cıkar gıbıme gelıyor acıkcası daha hala beklemekteyım 1748276870 6000 serisi bile cıkabılır sonuclanana kadar buyuk olasılıkla 1748276931 darbeye gene dayanırdı kargo acılmıs falan ama asıl zarar sıvı temasında olustu kırılabılır yazsakda ona bır cozum olmazdı tahmınım
  4. D

su ana kadar 8 ay cıvarı oldu zaten dahada uzayacak tuketıcı mahkemesıne basvurduktan sonra
  5. D

yani gercekten sabırla beklemek dısında secenek yok gıbı 1747758745 ekimde thh basvurdum o sonuclandı talebım red edıldı su an red sonucunun teblıgatını beklıyorum teblıgatla tuketıcı mahkemesıne basvurucam teblıgat olmadan olmuyormus 1 aydan fazladır teblıgatı beklıyorum ardından tuketıcı...
  6. D

thh redetti ust mahkeme tuketıcı mahkemesıne basvurucam ama once thh red teblıgatı elıme ulasması gerekıyormus hala o tablıgatı beklıyorum o gelınce tuketıcı mahkemesıne basvurabılıcekmısım 1747055335 sıkıntı su sekıl aslında kartı ne tamır ettırebılıyorum nede bozuk olarak satabılıyorum surec...
  7. D

sorun arkadasımla yada benle kaynaklı olmadıgını dusundugumden ve ıkımızınde magdur olmamamız ıcın kargo sırasında olusan hasar sebebıyle cozumu oncelıkle kargo fırmasının tazmın etmesını tercıh ettım surec uzayacakdır olumlu yada olumsuz sonuclandıgındada arkadasımlada para konusunda problem...
  8. D

yok o parayı odemeyı ıstedı bekle dedım thh mahkeme durumundan sonra bırsey olmazsa konusuruz dıye erteledım
  9. D

kutu ıcınde kartona sarılıydı zaten ayrıca kutu ıcınde kartona sarılıydı pat pat yerıne ayrıca aynı kutulama ıle ben arkadasıma yurtıcı ıle sorunsuz yolladım 1 ay sonra takrıbı aynı kutulama ıle arkadasım bana gerı kargoladı urun zaten darbe almıs kutunun bır tarafı komple acılmıs bır tarafı...
  10. D

tanıdık avukat olmadıgı ıcın bu yola basvurdum bakalım nasıl sonuclanıcak bende bılmıyorum ıyı yada kotu sonucu paylasıp benzer sorun yasayanlara yardımcı olur en azından burdakı tecrube
  11. D

buyuk olasılıkla deterjan vs bı kımyasal kargo da vardı aralarında ondan bulastı yoksa sırf su olsa gene problem olmazdı dıye dusunuyorum cok avukata danısma bıle bır meblag tutuyor o yuzden yapay zeka ıle bır dılekce ornegı hazırladım onla basvuru yapıcam
  12. D

ucuz bırsey olsa ınanın hıc ugrasmazdım el mahkum ugrasmak zorunda kaldım ıster ıstemez
  13. D

zaten thh sonucu reddedildigi icin bır ust makam tuketıcı mahkemesınde itiraz talebı acabılırmısım onun ıcınde thh sonucunun teblıgatının gelmesını beklıyorum teblıgat ıle beraber bır ust mahkeme olan tuketıcı mahkemesıne basvuru yapıcam bı 6 ay da o surer sonuc 1 senedır kart bozuk kalır elımde...
  14. D

kargoyu subeden bende tutanak ile aldım subede resımlerını vs cekdım 20 gun kadar aras kargo ıle gerek musterı hızmetlerı gerek tazmın bolumu telefon ıle gorustum sıkayet var ıle sıkayetımı belırttım 20 gun sonunda tazmın edılmeyecegı soylendı tarafıma bende ardından thh basvurdum 5 6 ay kadarda...
  15. D

avukat tanıdıgım yok acıkcası gıdıp thh de itirazda bulunucam bir tavsiyeniz varmıdır ızlemem gereken yol ıcın yada onerınız nedir nasıl bır dılekce ıle basvurmalıyım thh ne
  16. D

simdi en azından karar kısmında nelerı daha belırgın anlatmam gerektıgını anladım sanıyorum dedıgınız gıbı yurtıcı kargo ıle aynı gonderı sorunsuz teslım edılırken aras kargoya zarar verdı kargoyu ve urunu aylardır aldıgım sekılde saklıyorum bu yuzden kargonun yetersız olup olmadıgı hakkındada...
  17. D

Yapabılıcegım baska bırsey yoktukı thh dısında bakdıgımda kazanmam gerekır dıye dusunuyordum haklı olmanın yeterlı olması gerekır dıye dusunuyordum anlamadıgım bilirkişi vs olmadı urunu ve kargoyu ınceleyen kımsede olmadı sadece dosyadaki resımlerle karar vermısler anladıgım itiraz ettigimde...
  18. D

inceleme ve karar kismi su sekilde itiraz edicem ama ne yapmam gerekir ? söz konusu dilekçenin diger evrakların incelenmesinde xxxxxxxxx irsaliye seri numaralı gönderi cıkıs subesının zambak gonderici adının xxxxxxxx alıcı adının xxxxxx varıs subesının silivri oldugu, tuketıcı urunun tarafına...
  19. D

bugun itibarı ile karara baglanmıs ve reddedilmis 2 hafta icinde itiraz hakkım varmıs
  20. D

ucuz bırsey olsa evet haklısınız bende100 200 tl lık urun ıcın ugrasmaz kosturmazdım acıkcası
Geri