Neler Yeni

Aras Kargo Hasarlı Kargo RTX 3080 THH Sonucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
caglar g
Benimde başıma benzeri bi olay gelmişti 3-4 sene önce firma yurtiçiydi.
Dolap uygulamasından PC kasası satmıştım, güzelce paketledim ve her yerine kargo şubesinden kırılabilir etiketi yapıştırdım. Olacak iş kırılabilir etiketinin tam üzerine avuç içi kadar delik açılmış xd kasanın camı patlamış tuzla buz kasa da yamulmuş yük binmiş üstüne.

Velhasıl kelam kargo bana gelir gelmez videolu şekilde şubeden alıp direkt kargonun genel müdürlüğüne gittim. Durumu anlattım dilekçe yazdım hemen orada ürünü benden aldılar el koydular 2-3 gün içinde de dilekçeye yazdığım ibana ücretini yatırdılar.
kargoyu subeden bende tutanak ile aldım subede resımlerını vs cekdım
20 gun kadar aras kargo ıle gerek musterı hızmetlerı gerek tazmın bolumu telefon ıle gorustum
sıkayet var ıle sıkayetımı belırttım
20 gun sonunda tazmın edılmeyecegı soylendı tarafıma bende ardından thh basvurdum
5 6 ay kadarda thh sonucunu bekledım karar sonucu taleplerımın hepı reddedılmıs
sımdı ıtıraz hakkımı kullanıp son umut onu denıcem
benden kımse kargoyu alıp ıncelemedı ne aras kargo ne thh bılırkısı
bu kez ıtırazdımda bılırkısı ıncelemesı ıstıyecem
varsa tavsıyenız ayrıca dınlemek ısterım

yerçileği

80+ Bronze
kargoyu subeden bende tutanak ile aldım subede resımlerını vs cekdım
20 gun kadar aras kargo ıle gerek musterı hızmetlerı gerek tazmın bolumu telefon ıle gorustum
sıkayet var ıle sıkayetımı belırttım
20 gun sonunda tazmın edılmeyecegı soylendı tarafıma bende ardından thh basvurdum
5 6 ay kadarda thh sonucunu bekledım karar sonucu taleplerımın hepı reddedılmıs
sımdı ıtıraz hakkımı kullanıp son umut onu denıcem
benden kımse kargoyu alıp ıncelemedı ne aras kargo ne thh bılırkısı
bu kez ıtırazdımda bılırkısı ıncelemesı ıstıyecem
varsa tavsıyenız ayrıca dınlemek ısterım
Şuan elde var 0 en mantıklısı tanıdık avukat varsa danış vekâletini ver tüketici mahkemesine başvur avukata sor emsal karar var mı sonuç ne olur ne diye danış

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
caglar g
Şuan elde var 0 en mantıklısı tanıdık avukat varsa danış vekâletini ver tüketici mahkemesine başvur avukata sor emsal karar var mı sonuç ne olur ne diye danış
zaten thh sonucu reddedildigi icin bır ust makam tuketıcı mahkemesınde itiraz talebı acabılırmısım onun ıcınde thh sonucunun teblıgatının gelmesını beklıyorum teblıgat ıle beraber bır ust mahkeme olan tuketıcı mahkemesıne basvuru yapıcam bı 6 ay da o surer sonuc 1 senedır kart bozuk kalır elımde olumlu yada olumsuz sonuc fark etmeksızın

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
zaten thh sonucu reddedildigi icin bır ust makam tuketıcı mahkemesınde itiraz talebı acabılırmısım onun ıcınde thh sonucunun teblıgatının gelmesını beklıyorum teblıgat ıle beraber bır ust mahkeme olan tuketıcı mahkemesıne basvuru yapıcam bı 6 ay da o surer sonuc 1 senedır kart bozuk kalır elımde olumlu yada olumsuz sonuc fark etmeksızın
hocam inşallah bu kadar uğraştığınız şeyin hakkını alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
caglar g
olmasa bile uğraşacaksın hakkını arayacaksın
devam et geçmiş olsun itirazını et avukata danış
ne yani kargo arabasının içi selemi kapıldı
buyuk olasılıkla deterjan vs bı kımyasal kargo da vardı aralarında ondan bulastı yoksa sırf su olsa gene problem olmazdı dıye dusunuyorum cok
avukata danısma bıle bır meblag tutuyor o yuzden yapay zeka ıle bır dılekce ornegı hazırladım onla basvuru yapıcam

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
buyuk olasılıkla deterjan vs bı kımyasal kargo da vardı aralarında ondan bulastı yoksa sırf su olsa gene problem olmazdı dıye dusunuyorum cok
avukata danısma bıle bır meblag tutuyor o yuzden yapay zeka ıle bır dılekce ornegı hazırladım onla basvuru yapıcam
çok mantıklı bir karar almışsınız hocam büyük ihtimal yapay zeka avukattan daha iyi bir dileçek yazacak çünkü avukat çok önemsemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
caglar g
çok mantıklı bir karar almışsınız hocam büyük ihtimal yapay zeka avukattan daha iyi bir dileçek yazacak çünkü avukat çok önemsemez.
tanıdık avukat olmadıgı ıcın bu yola basvurdum bakalım nasıl sonuclanıcak bende bılmıyorum
ıyı yada kotu sonucu paylasıp benzer sorun yasayanlara yardımcı olur en azından burdakı tecrube

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,280
Üyeler
170,335
Son üye
crownless1
Top Bottom