Arama sonuçları: *

1. ygtsevg

Çözüldü✓ Araştırdım Topladım Almak Mantıklı mı?

teşekkür ederim ona bakayım o mantıklı geldi
  2. ygtsevg

güzel dizmişsin fakat olay şu anakart ters bağlantılı olması lazim + 9070xt yetecekken sırf dlss var diye 47den 84e zıplayıp o ekran kartı biraz fazla geldi anakartı kaliteli yapan ne peki sana göre
  3. ygtsevg

dediğim gibi benim için görünüş önemli anakart arka bağlantılı 7800x3d 9800x3d 6000tl fark var 47000tl ekran kartı 90000tl arada 43000tl fark var. ekran kartı hazır sisteme girersem görünüş bomboş olacak setup boşa gidecek oyun performansı istesem alırdım ama istediğim görünümü çıkaramıyorum...
  4. ygtsevg

2. ele girmek istemiyorum 9070xt koymasam ekstra şeyleri alamam 5070ti beyazı şuan en uygun 70 80k görünüş daha önemli benim için
  5. ygtsevg

teşekkürler psuyu platinum diye seçtim akım koruma sıcaklık koruma birsuru ozelligi var kaliteli dediğiniz hangi markalar olabilir lian li psu alınır mı mesela 2k daha fazla verip platinum 1789862170 şimdi ben çoğunlukla fps oynayacağım için hemde oled olsun diye yüksek hz tutmaya çalıştım 165...
  6. ygtsevg

kasa çok hoşuma gidiyor benim için görünüş önemli performans bir yana yeterli zaten gidip çok hikayeli oyun oynamam işlemcimide yüksek seçmeye çalıştım
  7. ygtsevg

ram ssd fiyatları ucunca malum böyle oldu 1789860093 ben tandem oled bulamadim 35kya
  8. ygtsevg

teşekkürler fikrin için haklısın beyaz pahalı ama siyah içinde aynı ekran kartı anakart ve ram değişiyor yani onuda hesapladim fiyatlar max 9 10 lira falan farkediyor
  9. ygtsevg

1 haftadır araştırıyorum lian li vision o11 compact kasaya full ama full beyaz sistem dizmeyi düşünüyorum 196k falan tutuyor bütçem 200k herşeyi sıfır almam lazım ikinci ele girmek istemiyorum ektekine bakar mısınız? sizce uyumsuz bir parçam var mı veya önerebileceginiz birsey? (hem fps oyunu...
  10. ygtsevg

Anakartım argb destekliyor fakat renk degismiyor

anakartımın argb 3pin 5v kısmına fanımın 3 pinli kablosunu takıyorum ışığı yanıyor ama hiç bir şekilde hiç bir platformdan değiştiremiyorum anakartım mı bozuk fanlar mı bozuk kontrolcümü almam lazım COLORFULL BATTLE B650M-PLUS
  11. ygtsevg

66K bütçem var bakar mısınız

Sizce bu topladığım sistem güzel mi ? bütçemi aşamıyorum çünkü gerektiğinden fazlasıyla aştım max 66k
Geri