Beyler yaş 18 5 milyona araba alcam diyen bi cocuk vardı. Cocuk icin 10 sayfa konu dondurduler. Bi bakayım sunun mesajlarına diye profiline girdim adam 1 ay...
Ne mi? İki kartı arasında çok fark var. Msi ın iyi oldugu nokta pz olması. Onun harici vrmleri soğutmaları vs rogun rakibi bile değil. Psu yu asus rog strix...
hocam bir kere bu sistemi belli bir amaç için almayacaksanız sırf görünüş için alacaksanız çok zengin değilseniz kocaman bir hüsrana uğrama ihtimaliniz var...
güzel dizmişsin fakat olay şu anakart ters bağlantılı olması lazim + 9070xt yetecekken sırf dlss var diye 47den 84e zıplayıp o ekran kartı biraz fazla geldi...
Tr üstündeki tek insan olabilirsin bu parayı sisteme verip amd gpu kullanan🥳 7800x3d ye düş 5080 falan tak. Attıgın listede fiyat düşülebilecek çok şey var...
dediğim gibi benim için görünüş önemli anakart arka bağlantılı 7800x3d 9800x3d 6000tl fark var
47000tl ekran kartı 90000tl arada 43000tl fark var. ekran...
teşekkürler psuyu platinum diye seçtim akım koruma sıcaklık koruma birsuru ozelligi var kaliteli dediğiniz hangi markalar olabilir lian li psu alınır mı...