Çözüldü✓ Araştırdım Topladım Almak Mantıklı mı?

Yani bu paralara arkadaşların dediği gibi 5070TI 5080 zorlanır, görüntü olarak da çok güzel bir sistem ortaya konur.. En basidinden Kasa LianLi olmaz başka bir marka olur, Neden illa kendi isteklerinizde direttiğinizi anlamadım. İnstagramda xSetup adında bir sayfa açıp LianLi'nin havasını yapmayacaksanız bu markayı özellikle tercih etmenin bence aşırı mantıklı açıklaması yok. Daha uyguna çok daha güzel gözüken ve kasa içi ferahlık, soğutma performansı olarak aynı etkiyi verecek tonla kasa mevcut mesela. Ancak tavsiyelere pek kulak asmadan kendi fikrinizi savunuyorsunuz sadece. Neden bu sistemi almak mantıklı mı gibi bir konu açtınız ki o halde?
Gelip ooo cok iyi dememiz icin falan galiba. Her yoruma ben bunu alcam benim icin bu onemli diyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
7800x3d ve 1tb ssd alırsan bunları alabiliyorsun. Tek feragatın monitörden olacak. kasa da koymaz ben örnek olarak attım 2k daha cıkıp kendi attıgını alabilirsin. 25k ya da iyi bir monitör bulabilirsin. ramleri sıvı soğutmanı dik gpu aparatını psunu değiştirmeden ekledim listeye. Anakartın çok daha kaliteli oldu.
güzel dizmişsin fakat olay şu anakart ters bağlantılı olması lazim + 9070xt yetecekken sırf dlss var diye 47den 84e zıplayıp o ekran kartı biraz fazla geldi anakartı kaliteli yapan ne peki sana göre

hocam bir kere bu sistemi belli bir amaç için almayacaksanız sırf görünüş için alacaksanız çok zengin değilseniz kocaman bir hüsrana uğrama ihtimaliniz var bunu bilin sürekli oyun oynuyorsanız deli gibi bilemem. yani 5 ay sonra sahibindende 5 aylık cihaz sıfırdan farksız açıklamayada bir heves uğruna aldım. diye yazabilirsiniz

güzel dizmişsin fakat olay şu anakart ters bağlantılı olması lazim + 9070xt yetecekken sırf dlss var diye 47den 84e zıplayıp o ekran kartı biraz fazla geldi anakartı kaliteli yapan ne peki sana göre
Ne mi? İki kartı arasında çok fark var. Msi ın iyi oldugu nokta pz olması. Onun harici vrmleri soğutmaları vs rogun rakibi bile değil. Psu yu asus rog strix white alırsan kablosu beyaz geliyor. Bana sorarsan çok daha yakışıklı durur. Görünüş önemli diyorsun 10 kat güzel gözüküyor gaming plustan. Bu oarayı verdikten sonra amd almak sacmalık. Ha senin anakartla benim attıgım aynı para istersen onu al.

Ne mi? İki kartı arasında çok fark var. Msi ın iyi oldugu nokta pz olması. Onun harici vrmleri soğutmaları vs rogun rakibi bile değil. Psu yu asus rog strix white alırsan kablosu beyaz geliyor. Bana sorarsan çok daha yakışıklı durur. Görünüş önemli diyorsun 10 kat güzel gözüküyor gaming plustan. Bu oarayı verdikten sonra amd almak sacmalık. Ha senin anakartla benim attıgım aynı para istersen onu al
teşekkür ederim ona bakayım o mantıklı geldi

Her gün sitede dreambuild sistem toplanıyor bir gün de "eyv" deyip foto paylaşan olmadı. Artık kimseye güvenip ciddi ciddi yorum yapmıyorum.

Her gün sitede dreambuild sistem toplanıyor bir gün de "eyv deyip" foto paylaşan olmadı. Artık kimseye güvenip ciddi ciddi yorum yapmıyorum.
Beyler yaş 18 5 milyona araba alcam diyen bi cocuk vardı. Cocuk icin 10 sayfa konu dondurduler. Bi bakayım sunun mesajlarına diye profiline girdim adam 1 ay önce 2000 liralık ürüne bütçem yetmiyor 1000 liralık önerin yazmıs.

Beyler yaş 18 5 milyona araba alcam diyen bi cocuk vardı. Cocuk icin 10 sayfa konu dondurduler. Bi bakayım sunun mesajlarına diye profiline girdim adam 1 ay önce 2000 liralık ürüne bütçem yetmiyor 1000 liralık önerin yazmıs.
Eskiden de doluydu o tipler, hala değişen bir şey yok. KS üzerine alınmasın ama kimse bu forumun maaşlı işçisi değil. İşimizden fırsat buldukça, oyun aralarında alta alıp insanlara yardımcı olmak amaçlı yazıyoruz konulara. Sonuç hep hüsran. Ya kendi aramızda bir tartışma çıkıyor ya da KS kafasındaki cevaplarla söylediklerimiz eşleşmediği için tatmin olmuyor. Bilmiyorum ya artık forum vakit kaybı gibi hissettirmeye başladı. Eskiden çok daha aktiftim şimdi epey azalttım.

Hocam FPS oynasan da 500hz lüzum yok,240hz al yeter. 9070xt ile 500 FPS alaman zaten. Faceit 2.5k elom vardı en son, bir ara 360hz kullanmıştım farkı hissetmemiştim. Monitöre çok para başlamışsın

atttığım 1. ya da 3. sistemi al geç işte ne güzel, ramler dahil bütün parçalar bembeyaz, istersen kasalara, anakart, soğutucu özelleştirme seçeneğin de var. Hem performanstan hem de görüntüden ödün vermezsin.

Birkaçı hariç fiyatlar okey geldi ama 200k pahalı geldi, 5080 fiyatı değil mi ya bu? Anakartta B850 kalmış, pahalı parça bir gördüğüm ekran kartı olmuş, 9070xt ve orta seviye model 47k. Fiyatlar arttığı için sanırım normal oluyor.
Vida setini anlamadım, içinden uzun radyatör vidaları çıkmıyor mu? Kasa paketinden her şey için vida çıkacak, ihtiyacın yok. USB controller sanırım Lian Li ürünleri için wireless controller.
+ O thermalright aio'yu pahalı buluyorum, üstüne neredeyse Lian Li Hydroshift II C ve S fiyatına çıkmışın. Geçen fansız 4 mü 5k ya sattılar. 4k ya fan alsan 9 a gelir. Madem beyaz ve Lian Li kuruyorsun her şey Lian Li olmalı :) Yine eğer sonra Lian Li fanlar fln alacaksan, ki ekran var, strimer da sonradan alırsın gibime geldi, Lian Li psu al Hublı satılanlardan işini çok kolaylaştırır. Lian Li aio 4 tane 4 pin istiyor + 1 usb header. Yana 3 fan, 2 tane 4 pin, aşağıya 3 fan, 2 tane 4 pin. Arkaya 1 veya 2 fan, yine 2 tane 4 pin. Toplam 10 tane 4 pin header. Lian Li screen de usb header istiyor arkaya bağlamayacaksan. Yine usb header. Toplam 2 usb header. Anakartta zaten max (üst seviyelere çok bakmadım Godlike dır fln filan) max 6x4 pin header ve 2 usb oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakartta PZ, strimer alırsan 24pin strimer gözükmez.

Geri