Arama sonuçları: *

• Users: M4A1
  • Order by date
  1. M

Dark Aquarish Mesh Rgb Kasa Hakkında

Anlaşılan o ki ucuza bir daha kasa almayacağım adı sanı belli markalardan başkası yalan
  2. M

Peki nasıl sabitledin hocam hdd yi ve nereye yerleştirdin fotoğraf ekleyebilirmisin 1590888817 Ayrıca kasa içi çıkan ürünler kumanda vidalar ve birde kablo sendede mi bu şekildeydi
  3. M

Hocam kasa aldım sadece boş şekilde ve içerisinden de çıkmadı yani bende anlamadım kasa bilgisinde hdd 3.5 yuvası mevcut yazıyor fakat hdd kısmı boş ve kasa kutu içeriğinden de o tarz bir parça veyahut başka bir malzeme çıkmadı mail ile yazışmalar da sinerji çalışanları da çıkıyor yazıyor ama...
  4. M

Şuan evde değilim eve geçtiğimde daha detaylı bir fotoğraf çekip yüklerim 1590887544 Kasayı sinerjiden temin ettim ve teknik destekten aldığım bilgi doğrultusunda içerisinden kauçuk bir parça çıkıyor dediler fakat öyle bir malzeme bulunmuyordu
  5. M

Yok
  6. M

Arkadaşlar bir şey sorucam,aranızda bu kasayı kullananlar varmı kasada m2 ssd yanında birde hdd kullanıcam fakat hdd için içinden sanırım apart çıkmıyormuş hdd yi başka hangi şekilde montajlayabilirim kullanımda olupta bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Not:Alt kısımda ki hdd...
  7. M

Bu Sistem Sizce alınır mı?

Tabikide,sistemi alma planım ne yazıkki biraz ertelendi eğer ben alana kadar stoklar tükenip fiyat yükselmezse durumu sizlerle paylaşırım aldıktan sonra
  8. M

İnşallah şimdiden hayırlı olsun
  9. M

Teşekkürler tavsiye için en fazla 2 3 gün içerisinde almayı planlıyorum
  10. M

Rx 5700 de düşündüğüm kartlar arasında fakat bu yazılımsal sorunlar teşkil ediyor demeleri birazda olsa o modeli 2.plana koymama neden oldu eğer bu tarz bir sorunla karşılaşırsam uğraşmak insanı bir nevide olsa soğutuyor 1589025444 Tamamdır ,teşekkürler 2060'ı 1 sıraya aldım ozaman
  11. M

Anladım teşekkür ederim,kararsız kalma sebeplerinden biriside ısınma olduğu için sormak istedim peki 1660 super gaming x hakkında bir bilginiz varmı youtube gibi platformlarda izlediğim ve anladığım kadarıyla güçlü ve f/p bir ürün olarak nitelendiriyolar
  12. M

Merhaba arkadaşlar bu sistemi almaya karar verdim.Msi rtx 2060 ventus modeli mevcut bu sistemde fakat oyunlarda rtx açılıp açılmaması bana pek fark ettirmiyor sade performansa önem veririm ve oyundaki ayarlarda ultra takıntısıda yok ama bir kaç yerde okuduğum yazılarda ventus modelinde ısınma ve...
  13. M

Sistem Tavsiyesi

Tamamdır,teşekkürler
  14. M

Sistem Tavsiyesi

Son bir şey daha sorucam inno3d 2060 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz,ısınma ve performans konusunda nasıl bir kart sistemde kullanmayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçmiştim
  15. M

Sistem Tavsiyesi

Tamamdır öneri için teşekkürler bütçe konusunda sıkıntım var eğer ki çözebilirsem 2060 'tan yana kullanırım tercihimi
  16. M

Sistem Tavsiyesi

Peki kendi topladığım sistem ile el capitan arasında uçuk farklar varmı yada şöyle sorayım donanımsal olarak çok farklar olurmu 1588520943 Rx 5700 lerin yazılımsal sıkıntıları vardı peki düzelmeler varmı varsa ona göre dediginiz gibi ekran kartında değişiklik yapılabilir
  17. M

Sistem Tavsiyesi

Teşekkürler seçtiğim ssd yi çıkarıyorum ozaman başka bir marka bakayım
  18. M

Sistem Tavsiyesi

Ekran kartının fiyatı 2800 tl indirimli buldum normal fiyatları 3000 küsürlerde seyrediyor,önerdiğin kasaya bakmıştım fakat corsaira yönelme sebebim inceleme videolarında kasa malzemesi ve hava akışının iyi olduğu yönünde olumlu dönüşler oldu ama önerdiğin ssd ve kasayıda önerilere alacağım...
  19. M

Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar sistem konusunda çok karararsız kaldım 2 sistem var aklımda birisi kendi topladığım bir diğeri ise el capitan(bir-iki parça değişikliği)siz ne önerirsiniz. Toplama Kasa İşlemci:AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Anakart:MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) Ekran...
Geri