Sistem Tavsiyesi

M4A1

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar sistem konusunda çok karararsız kaldım 2 sistem var aklımda birisi kendi topladığım bir diğeri ise el capitan(bir-iki parça değişikliği)siz ne önerirsiniz.

Toplama Kasa

İşlemci:AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci
Anakart:MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC)
Ekran Kartı:MSI Rx 5600 XT Gaminx X 6GB
Ram:XPG Gammix D30 Red 3000 Mhz 2x8 16 GB
Ssd:Adata Su630 480 GB
Kasa:Corsair Carbide Spec Delta 550w 80+ RGB

ekran kartının fiyatı nedir ve o SSD yerine crucial bir SSD önerebilirim kasa+psu olarak TG 5+ FSP hydro HD600

ekran kartının fiyatı nedir ve o SSD yerine crucial bir SSD önerebilirim kasa+PSU olarak TG 5+ FSP hydro HD600
Ekran kartının fiyatı 2800 tl indirimli buldum normal fiyatları 3000 küsürlerde seyrediyor,önerdiğin kasaya bakmıştım fakat corsaira yönelme sebebim inceleme videolarında kasa malzemesi ve hava akışının iyi olduğu yönünde olumlu dönüşler oldu ama önerdiğin ssd ve kasayıda önerilere alacağım teşekkürler

Sistemin guzel ama ssd degis gerisi iyi

Ekran kartının fiyatı 2800 TL indirimli buldum normal fiyatları 3000 küsürlerde seyrediyor,önerdiğin kasaya bakmıştım fakat corsaira yönelme sebebim inceleme videolarında kasa malzemesi ve hava akışının iyi olduğu yönünde olumlu dönüşler oldu ama önerdiğin SSD ve kasayıda önerilere alacağım teşekkürler
RX 5700 al bari 200 TL daha verip TG 5 konusunda sadece kasanın hacmi ve ağırlığından bile ne kadar iyi olduğu anlaşılıyor. :D

Peki kendi topladığım sistem ile el capitan arasında uçuk farklar varmı yada şöyle sorayım donanımsal olarak çok farklar olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 5700 al bari 200 TL daha verip TG 5 konusunda sadece kasanın hacmi ve ağırlığından bile ne kadar iyi olduğu anlaşılıyor. :D
Rx 5700 lerin yazılımsal sıkıntıları vardı peki düzelmeler varmı varsa ona göre dediginiz gibi ekran kartında değişiklik yapılabilir

Peki kendi topladığım sistem ile el capitan arasında uçuk farklar varmı yada şöyle sorayım donanımsal olarak çok farklar olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 5700 lerin yazılımsal sıkıntıları vardı peki düzelmeler varmı varsa ona göre dediginiz gibi ekran kartında değişiklik yapılabilir
RX 5700'de değil AMD ekran karltarında olan bir sorun komple. :D hayla sorun yaşyan görüyorum ama tercih meselesi 500 daha verip çok iyi 2060 super de olabilir ama 5600 XT'ye o kadar para verilmez 2060 al bari.

RX 5700'de değil AMD ekran karltarında olan bir sorun komple. :D hayla sorun yaşyan görüyorum ama tercih meselesi 500 daha verip çok iyi 2060 super de olabilir ama 5600 XT'ye o kadar para verilmez 2060 al bari.
Tamamdır öneri için teşekkürler bütçe konusunda sıkıntım var eğer ki çözebilirsem 2060 'tan yana kullanırım tercihimi

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Tamamdır öneri için teşekkürler bütçe konusunda sıkıntım var eğer ki çözebilirsem 2060 'tan yana kullanırım tercihimi
Fiyatlara akakçe ve teknofiyattan bakabilirsin yaza doğru nvıdıa 2000 serisinde iyi bir düşüş olacak.

Fiyatlara akakçe ve teknofiyattan bakabilirsin yaza doğru nvıdıa 2000 serisinde iyi bir düşüş olacak.
Son bir şey daha sorucam inno3d 2060 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz,ısınma ve performans konusunda nasıl bir kart sistemde kullanmayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçmiştim

Son bir şey daha sorucam inno3d 2060 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz,ısınma ve performans konusunda nasıl bir kart sistemde kullanmayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçmiştim
donanım arşivi videosunu izliyebilirsin

Geri