Arama sonuçları: *

1. rftyvs

Çözüldü✓ EKRAN NEDEN BÖYLE OLUYOR ?

teşekkürler.
  2. rftyvs

bitti maalesef
  3. rftyvs

Kabloyu şuan değiştirme şansım yok da, bellekleri nasıl test edeceğim, ayrıca laptop.
  4. rftyvs

BU NİYE BÖYLE OLUYOR, ÇÖZÜMÜ NEDİR, PROGRAMLARDA WP DE BİRÇOK ŞEYDE EKRAN NEDEN BÖYLE OLUYOR ? SİSTEM ÖZELLİKLERİ Ekran Boyutu: 16.1 İnç 60hz Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080 Piksel. İşlemci Modeli: AMD Ryzen 5 5600H. Bellek (RAM): 8+8 16 GB. İşletim Sistemi: WİN10 GPU Modeli: NVIDIA GeForce GTX...
  5. rftyvs

KASA DONANIM GÖRMÜYOR

Usb kablo ile telefon falan şarj ediyor elektrik var fakat donanım görmüyor.
  6. rftyvs

KASA DONANIM GÖRMÜYOR

Donanımları eski olan bir kasam var, sabah ekran gelmiyordu ben de sorunun vga kablosundan kaynaklandığı düşündüm fakat kabloda herhangi bir sorun görünmüyordu ve kasaya elektrik gidiyordu, daha sonra farklı yöntemler denedim ve yöntemlerin birinde bios pilini çıkardım, daha sonra vga kablosunu...
  7. rftyvs

Donma ve bulanıklaşma sorunu

format atmadan çözme şansım yok mu
  8. rftyvs

Güncelledim
  9. rftyvs

Ryzen 5 5600H
  10. rftyvs

hepsini yeni güncelledim
  11. rftyvs

Laptop kullanıyorum dostum
  12. rftyvs

Bilgisayarım normal kullanımda durup dururken donuyor, önce görüntü donuyor daha sonra ses de gidiyor ve bilgisayar tamamen tepkisiz kalakalıyor, her yerde araştırdım soruşturdum bu duruma herhangi bir çözüm bulamadım bunun dışında bir de şöyle bir sorun var, bazı programlarda açtığım program...
  13. rftyvs

🔥İndirim GTA5 ÜCRETSİZ KÜTÜPHANENİZE EKLEME

Arkadaşlar eğer epıc games hesabınız GTA5 alırken hesabına şu anda daha fazla ücretsiz oyun ekleyemezsin gibi bir hata veriyorsa ilk yapmanız gereken; 1-Bilgisayarınızda wifi özelliği varsa telefonunuzun internetini açın ve telefonunuzun internetine bağlanın, epıc store u kapatıp tekrar açın...
  14. rftyvs

EPİC GAMES GTA V YÜKLEME

telefonunun internetini bağlayıp alabilirsin, normal internetinle telefonunun ip si farklı sonuçta, ben öyle aldım
  15. rftyvs

Laptop'um çıldırdı

Maalesef win7 1588528373 Çözdüm arkadaşlar, hızlı cevaplarınız için teşekkürler, pcyi acarken delete tuşuna basıp bios ayarlarına girip Windows u onar diyip sistem geri yüklemesi gerçekleştirdim, çözüldü (y)
  16. rftyvs

Laptop'um çıldırdı

İnternet sürücüsü çalışmıyor
  17. rftyvs

Laptop'um çıldırdı

Dostum, interneti sadece YouTube ve Twitch gibi sitelerde kullanıyorum genelde, bir şey de yüklemedim torrent nasıl bulaşmış olabilir
  18. rftyvs

Laptop'um çıldırdı

Laptop'umu fişe taktım açtım hersey yolunda bir tuşa basmamla parlaklık 0 a düşüyor tema değişiyor kendi kendine tema ayarlarını, parlaklık ayarlarını değiştiriyor ne yaptıysam değiştiremiyorum, belki bir güvenlik sorunudur dedim onu da değiştiremiyorum, sürekli birşeyler hata veriyo ses...
Geri