EPİC GAMES GTA V YÜKLEME

2 ayrı platform olduğu için 2 ayrı hesap ile 2 ayrı oyunu aynı anda açabilir.Belki de bu yüzdendir.
ya arkadaşım 2 ayrı platform eyvallah da oyun aynı. böyle insanların amacı genelde hile kullanmak oluyor bedava hesap alıp hile yapmak ben bu yüzden sinirlendim sonuçta biz burda para verip oynayan oyuncularız ve bu arkadaş için söylemiyorum üstüne alınmasın genelde böyle şeyleri hile yapmak için kullanıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba benim şu an PC yok fakat yakında alicam acaba telefondan bir şey yapıp PC gelince ona geçirebilir miyim ?
yani bir laptop falan varsa oradan Epic Games Launcher indirip oyunu kütüphaneye ekle daha sonra bilgisayar alınca hesabına giriş yapıp oyunu indirirsin.

ya arkadaşım 2 ayrı platform eyvallah da oyun aynı. böyle insanların amacı genelde hile kullanmak oluyor bedava hesap alıp hile yapmak ben bu yüzden sinirlendim sonuçta biz burda para verip oynayan oyuncularız ve bu arkadaş için söylemiyorum üstüne alınmasın genelde böyle şeyleri hile yapmak için kullanıyorlar.

yani bir laptop falan varsa oradan Epic Games Launcher indirip oyunu kütüphaneye ekle daha sonra bilgisayar alınca hesabına giriş yapıp oyunu indirirsin.
İyi de arkadaş için söylemiyorum diyip adama aç gözlü demişsin. Hadi onuda geçtim, yapımcı firma bunu bile isteye veriyorsa adam 3-5 değil 100 hesapla alsa kimsenin laf etmeye hakkı yok.

Ayni sorunu bende yaşıyorum 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda pc de yüklü fakat para ve rank hilesi yaptığım icin epicgamesten girmek istiyorum 17 tane hesap actim hala yükle diyor yardim edin .

işte keşke gerçekten sorunun ne olduğunu anlasaydın ama senin gibi insanlar işine gelmeyince boş yapma diyordu değil mi :)
3 yıl önce steamden 100 kusur tl ye satin aldim suanda pc de yüklü . Fakat epicgamesten kütüphaneye giriyorum gta nin yanında yükle yazıyor zaten pc de yüklü yardim edersen sevinirim

telefonunun internetini bağlayıp alabilirsin, normal internetinle telefonunun ip si farklı sonuçta, ben öyle aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri