Neler Yeni

EPİC GAMES GTA V YÜKLEME

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
2 ayrı platform olduğu için 2 ayrı hesap ile 2 ayrı oyunu aynı anda açabilir.Belki de bu yüzdendir.
ya arkadaşım 2 ayrı platform eyvallah da oyun aynı. böyle insanların amacı genelde hile kullanmak oluyor bedava hesap alıp hile yapmak ben bu yüzden sinirlendim sonuçta biz burda para verip oynayan oyuncularız ve bu arkadaş için söylemiyorum üstüne alınmasın genelde böyle şeyleri hile yapmak için kullanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba benim şu an PC yok fakat yakında alicam acaba telefondan bir şey yapıp PC gelince ona geçirebilir miyim ?
yani bir laptop falan varsa oradan Epic Games Launcher indirip oyunu kütüphaneye ekle daha sonra bilgisayar alınca hesabına giriş yapıp oyunu indirirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
ya arkadaşım 2 ayrı platform eyvallah da oyun aynı. böyle insanların amacı genelde hile kullanmak oluyor bedava hesap alıp hile yapmak ben bu yüzden sinirlendim sonuçta biz burda para verip oynayan oyuncularız ve bu arkadaş için söylemiyorum üstüne alınmasın genelde böyle şeyleri hile yapmak için kullanıyorlar.

yani bir laptop falan varsa oradan Epic Games Launcher indirip oyunu kütüphaneye ekle daha sonra bilgisayar alınca hesabına giriş yapıp oyunu indirirsin.
İyi de arkadaş için söylemiyorum diyip adama aç gözlü demişsin. Hadi onuda geçtim, yapımcı firma bunu bile isteye veriyorsa adam 3-5 değil 100 hesapla alsa kimsenin laf etmeye hakkı yok.

Dardayım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan

Ayni sorunu bende yaşıyorum 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda pc de yüklü fakat para ve rank hilesi yaptığım icin epicgamesten girmek istiyorum 17 tane hesap actim hala yükle diyor yardim edin .

işte keşke gerçekten sorunun ne olduğunu anlasaydın ama senin gibi insanlar işine gelmeyince boş yapma diyordu değil mi :)
3 yıl önce steamden 100 kusur tl ye satin aldim suanda pc de yüklü . Fakat epicgamesten kütüphaneye giriyorum gta nin yanında yükle yazıyor zaten pc de yüklü yardim edersen sevinirim

rftyvs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıfat
telefonunun internetini bağlayıp alabilirsin, normal internetinle telefonunun ip si farklı sonuçta, ben öyle aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,574
Üyeler
164,871
Son üye
Wickerman